Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΟΠΚΕ Ηλείας συνέλαβε 34χρονο με μισό κιλό κοκαΐνης - Οι διαδρομές της διακίνησης

Η ΟΠΚΕ Ηλείας συνέλαβε 34χρονο με μισό κ...

Μετά την κοκαΐνη της Ζακύνθου, η ηρωίνη της Κεφαλονιάς

Μέσα από την Ηλεία περνά ο δρόμος της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τα νησιά. Μετά το περιστατικό με την ποσότητα κοκαΐνης από τη Ζάκυνθο με προορισμό την Αττική, προχθές το βράδυ εντοπίστηκε μια ακόμα σημαντική ποσότητα με 485 γραμμάρια ηρωίνης από την Κεφαλονιά προς το Αίγιο. Οι Αρχές συνέλαβαν έναν 34χρονο από την περιοχή της Αχαΐας που μετέφερε τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος είχε ταξιδέψει προς την Κεφαλονιά , όπου στον Πόρο φέρεται να είχε συνάντηση με άλλα άτομα υπηκόους Αλβανίας από τα οποία φέρεται να προμηθεύτηκε την ποσότητα της ηρωίνης. Στη συνέχεια ταξίδεψε και πάλι προς Κυλλήνης με προορισμό το Αίγιο. Στη διασταύρωση Διαμαντή της παλιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, άνδρες της ΟΠΚΕ ΔΑ Ηλείας, σταμάτησαν για έλεγχο τον 34χρονο. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε η ποσότητα της ηρωίνης μέσα σε νάιλον συσκευασία σε βραχώδη μορφή, μέσα σε τσαντάκι μέσης, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία μαζί με το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν. Οι αστυνομικοί δεν έμειναν μόνο σε αυτό τον έλεγχο. Στη συνέχεια και αφού ειδοποιήθηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αστυνομικοί ταξίδεψαν μέσα στη νύχτα στο Αίγιο για περαιτέρω έρευνες στο σπίτι του δράστη και σε άλλα σημεία, σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Ο δράστης το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας με την κατηγορία της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κακουργηματικού χαρακτήρα υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Εκείνο που πλέον εξετάζουν οι αρχές είναι η διακίνηση ναρκωτικών μέσα από την Ηλεία, από τα νησιά του Ιονίου προς την ηπειρωτική χώρα. Είναι πιθανό μέσω θαλάσσης να φτάνουν στα δύο νησιά σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών και οι ενδιαφερόμενοι για την εμπορεία και διακίνηση να καταφτάνουν στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά για την προμήθεια των ναρκωτικών για την εμπορία τους σε άλλα σημεία της ηπειρωτικής χώρας. Άλλωστε είναι πρόσφατο το περιστατικό της σύλληψης 35χρονου από τη Νέα Μάκρη στην Αρετή Λεχαινών και πάλι από την ΟΠΚΕ, έχοντας στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης βάρους 34,2 γραμμαρίων, που είχε προμηθευτεί από την Ζάκυνθο.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις