Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε το νέο ΤΡΕΙΛΕΡ της ταινίας «Doctor Strange» - Πολλά τα νέα για τις καινούριες ταινίες της Marvel στο Comic-Con 2016 στο Σαν Ντιέγκο

Δείτε το νέο ΤΡΕΙΛΕΡ της ταινίας «Doctor...

Στο σύμπαν της Marvel εισχωρεί και η βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνείας ηθοποιός Brie Larson

Μεγάλες αποκαλύψεις και ουσιαστικά μια σύνοψη του τι περιμένουμε τις επόμενες χρονιές, έγινε και φέτος στο ετήσιο συνέδριο Comic-Con που διοργανώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου 2016 στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠα. Το San Diego Comic-Con αποτελεί μία ετήσια διοργάνωση που ξεκίνησε το 1970 και είναι αφιερωμένη στα κόμικς και την ποπ κουλτούρα που σχετίζεται με αυτά.

Μάλιστα με αφορμή τις νέες ταινίες που ετοιμάζονται και παρουσιάστηκαν στο συγκεκριμένο συνέδριο, είχε εκτενές πολυσέλιδο θέμα το Αμερικάνικο περιοδικό Entertainment Weekly στο τρέχον τεύχος του που θα βρείτε και στην Πάτρα στο Κέντρο Τύπου στην Γούναρη.

Την μερίδα του λέοντος, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας διανομής Feelgood, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε ο προγραμματισμός των παραγωγών των Marvel Studios (τα οποία παρουσίασαν και το νέο τους logo). Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε επίσημα ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνείας ηθοποιός Brie Larson (βραβεύτηκε φέτος για το φιλμ «Το δωμάτιο») θεωρείται μέλος του σύμπαντος της Marvel, αφού θα ενδυθεί την Captain Marvel υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Paul Feig του νέου «Ghostbusters», σε μια ταινία που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019. Η ταινία Captain Marvel θα είναι η 1η ταινία της Marvel όπου θα πρωταγωνιστεί γυναίκα υπερήρωας.

Εκεί παρουσιάστηκε και το καστ του Black Panther, ενός άλλου μεγάλου κεφαλαίου της Marvel, με τον μαύρο ηθοποιό Chadwick Boseman (στον ομώνυμο ρόλο), τον Michael B. Jordan, την Lupita Nyong’o (Nakia), την Danai Gurira και τον σκηνοθέτη Ryan Coogler να δίνουν το παρών για πρώτη φορά σε μια τέτοια διοργάνωση. Ο Chadwick Boseman εμφανίστηκε πρώτη φορά ως Μαύρος Πάνθηρας στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel στο φετινό φιλμ Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος.

Ωστόσο, η νέα ταινία της Marvel για την προσεχή χειμερινή σεζόν είναι η μεταφορά του Doctor Strange στη μεγάλη οθόνη με τους Benedict Cumberbatch (Doctor Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Mordo), Tilda Swinton (The Ancient One), Rachel McAdams (Doctor Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius) και Benedict Wong (Master Wong) στο καστ και τον Scott Derrickson στη σκηνοθεσία. Στο Comic-con παρουσιάστηκε πρώτη φορά ένα χορταστικό και απίθανα εντυπωσιακό καινούργιο τρέιλερ, ενώ η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου 2016.

Την 1η του επίσημη εμφάνιση έκανε και o νέος Spiderman, ο Tom Holland (που υποδύεται τον Peter Parker/Spiderman), παρέα με τους Zendaya, Jacob Batalon, Laura Harrier και Tony Revolori να βρίσκονται εκεί για να παρακολουθήσουν μαζί με fans τις πρώτες εικόνες της ταινίας από τον σκηνοθέτη Jon Watts που ανέλαβε την μεταφορά. Η ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της το 2017.

Ο Thor δεν θα μπορούσε να λείπει από την συνάντηση, με τον γοητευτικό Chris Hemsworth να στέλνει ένα βίντεο από τη Αυστραλία, όπου βρίσκεται για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας της σειράς, με τίτλο «Thor: Ragnarok» που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2017.

Τέλος, εκεί βρέθηκαν και οι συντελεστές του Guardians of the Galaxy Vol #2 για δυο λόγους: Πρώτα για να ανακοινώσουν την κυκλοφορία του 2ου μέρους με τον Kurt Russell να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στο καστ, και τα εγκαίνια του Guardians of the Galaxy – Mission: Breakout, ενός θε(α)ματικού πάρκου στην Disneyland της Καλιφόρνια, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της ταινίας, το Μάιο του 2017. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα καταφύγια των ηρώων και να ζήσουν μια ανεπανάληπτη περιπέτεια. Παρόντες από την ταινία ο σκηνοθέτης James Gunn, και οι πρωταγωνιστές Chris Pratt, Zoe Saldana και Dave Bautista.

*Όλες οι παραπάνω ταινίες αναμένεται να έρθουν για προβολή και στην Πάτρα.

*Στη βασική φωτ. από το συνέδριο Comic-Con 2016, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς του "Doctor Strange" με τον Σκοτ Ντέρικσον.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την εταιρεία Feelgood.

Οι Ryan Coogler και Τσάντγουικ Μπόζμαν.

Οι Ryan Coogler και Τσάντγουικ Μπόζμαν.

Οι Ryan Coogler και Τσάντγουικ Μπόζμαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture