Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το δέμα είχε βόμβα- Το έστειλαν στο σπίτι δικαστικού που δικάζει την υπόθεση Noor 1

Το δέμα είχε βόμβα- Το έστειλαν στο σπίτ...

Υμηττός

Δέμα παγιδευμένο με εκρηκτικά εντοπίστηκε σε σπίτι δικαστικού στον Υμηττό. Το βιβλίο φάνηκε ύποπτο στον παραλήπτη του ο οποίος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Ως αποστολέας φαινόταν ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Επί τόπου έσπευσαν πυροτεχνουργοί οι οποίοι παρέλαβαν το βιβλίο και εξουδετέρωσαν τον μηχανισμό. Διεξάγεται περεταίρω έρευνα για την «ταυτότητα» των δραστών.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Κατά πληροφορίες, το βιβλίο ήταν κενό στο εσωτερικό του και περιείχε ξυράφια και κροτίδες. Έμοιαζε με το δέμα-βόμβα (κροτίδες) που είχε σταλεί αρχές Ιουνίου στην πρόεδρο Εφετών κυρία Ισιδώρα Πόγκα η οποία είχε σχετιστεί με μη αποφυλάκισης συγγενών κρατουμένων για την υπόθεση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο δικαστικός λειτουργός ανήκει στο Εφετείο του Πειραιά και βρίσκεται στην έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει την υπόθεση της μεταφοράς 2 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1». Η απόφαση επό των ποινών για την εν λόγω υπόθεση αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη, 2 Αυγούστου.

Ο εν λόγω δικαστικός είχε κάνει αρνητική εισήγηση τον Μάιο του 2016 σε υπόθεση αποζημίωσης ύψους 250.000 ευρώ στη νυν ευρωβουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα από την εταιρεία Οικομέτ, την οποία στη συνέχεια είχε ανακαλέσει.

To twitter γλεντάει... με την αθώωση των κατηγορουμένων του Noor 1 ...

Στα μαλακά οι κατηγορούμενοι του Noor 1- ''Μόνοι τους ... - Thebest.gr

πηγή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις