Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πρέσβεις της Ινδονησίας, της Ταϋλάνδης, των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ στα γραφεία της διοίκησης του Ο.Λ.ΠΑ.

Οι Πρέσβεις της Ινδονησίας, της Ταϋλάνδη...

Δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την αρτιότητα και πληρότητα των εγκαταστάσεων του λιμένα της Πάτρας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, στα γραφεία διοίκησης του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ με πρέσβεις 4 ξένων χωρών. Πιο συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Αργυριάδη και τα μέλη του Δ.Σ του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος και κ. Γεώργιος Τελώνης συναντήθηκαν με τους Πρέσβεις της Ινδονησίας, της Ταϋλάνδης, των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση, η οποία δεν ήταν μία απλή εθιμοτυπική επίσκεψη, έγινε εκ μέρους των εκπροσώπων του Ο.Λ.ΠΑ ΑΕ, παρουσίαση των δραστηριοτήτων, της λειτουργίας και των στρατηγικών σχεδιασμών του Οργανισμού και τέλος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του λιμένα.

Οι Πρέσβεις εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αρτιότητα και πληρότητα των εγκαταστάσεων και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την συνεργασία των χωρών τους με το Λιμάνι της Πάτρας και τη χρησιμοποίηση αυτού ως διαμετακομιστικού κόμβου για την προώθηση των προϊόντων τους προς την Ευρώπη.

Τέλος, συμφωνήθηκε η συνάντηση και γνωριμία αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας στενότερης συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα που έχουν σχέση με τις λιμενικές και όχι μόνο δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις