Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο Αθηνών-Πατρών λόγω εργασιών αποκατάστασης φθορών ασφαλτοτάπητα και οδοστρώματος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο Αθηνών...

Θα ισχύσουν έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής 29/7/2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν από τη χ/θ. 194+150 έως τη χ/θ. 193+300 της Ν.Ε.Ο Αθηνών-Πατρών μακράς διαρκείας, για αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης φθορών ασφαλτοτάπητα και οδοστρώματος.

Σύμφωνα με σημερινή σχετική ανακοίνωση του Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Αχαΐας Ιωάννη ΣΕΪΝΤΗ, Ταξίαρχου, αποφασίστηκαν στο πλαίσιο αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης φθορών ασφαλτοτάπητα και οδοστρώματος περί των χ/θ. 194+000 έως χ/θ. 193+700 στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, τα εξής:

Άρθρο 1ο

Την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη χ/θ. 194+150 έως τη χ/θ. 193+300 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών σε ασφαλτοστρωμένη εργοταξιακή οδό πλάτους 3,60 μ. παράπλευρα της Ν.Ε.Ο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν από την 18:00 ώρα της Πέμπτης 28.7.2016 έως την 06:00 ώρα της επομένης (29.7.2016)

Για το διάστημα εφαρμογής της ανωτέρω ρύθμισης κυκλοφορίας, στην παράπλευρη εργοταξιακή οδό θα ενισχυθούν κατάλληλα τα μέσα ασφάλισης και θα τοποθετηθούν ρυθμιστικές πινακίδες Ρ-32 με όριο ταχύτητας 40 χλμ/ώρα και απαγόρευση προσπέρασης Ρ-30.

Το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε θα πρέπει να φροντίσει για την υλοποίηση της σήμανσης σε όλη τη διάρκεια των εργασιών, δηλαδή να τοποθετεί και να συντηρεί σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τα εγκεκριμένα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες κλπ, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική της μέριμνα και ευθύνη η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή των εκτελούμενων έργων με ιδιαίτερη μνεία, λόγω της φύσεως των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στη χρήση V.M.S. για την έγκαιρη προειδοποίηση των χρηστών.

Άρθρο 2ο

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων από τον υπεύθυνο εργολάβο.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ήδη σταλεί αρμοδίως στο τμήμα ΤΡΟΧ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΑΧΑΪΑΣ, στην Ολυμπία Οδό Λειτουργία, η οποία και παρακαλείται για την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης και στις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις