Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με τον Αντιπερειφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο συναντήθηκε η ομάδα του ΝΟΠ μετά την μεγάλη επάνοδο στην Α1 κατηγορία

Με τον Αντιπερειφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπ...

Ο κ. Αλεξόπουλος έδωσε τα συγχαρητήρια του και ευχήθηκε περισσότερες επιτυχίες

Την ομάδα του ΝΟΠ, των πρωταθλητών της Α2 κατηγορίας του εθνικού πρωταθλήματος πόλο υποδέχθηκε στο γραφείο του το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2016, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Για μια μεγάλη κατάκτηση του πρωταθλήματος που κάνει όλους περήφανους και φέρνει την ομάδα του ΝΟΠ στα μεγάλα «σαλόνια» της Α1, εκεί ακριβώς που της αξίζει, έκανε λόγο ο κ. Αλεξόπουλος ευχαριστώντας όλους όσοι βρέθηκαν εκεί και το σύνολο της ομάδας και όσων συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία.

«Τέτοιες σημαντικές επιτυχίες είναι σημαντικές για την περιοχή μας και την κοινωνία μας, καθώς αναδεικνύουν τον πατραϊκό αθλητισμό. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση και όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του στόχου και σας ευχόμαστε και τη νέα χρονιά να συνεχίσετε με περισσότερες επιτυχίες!» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο εκ μέρους της διοίκησης του ΝΟΠ ο ταμίας Νίκος Αθανασόπουλος, ο προπονητής της ομάδας ανδρών Βασίλης Λαμπάτος και οι παίκτες: Δημήτρης Μπιτσάκος, Αθανάσιος Κοντάκος, Ιάσωνας Πολλάτος, Κωνσταντίνος Λιμαράκης (αναδείχθηκε MVP της Α2 κατηγορίας), Ιάσωνας Φύκουρας.

Κλείνοντας ο κ. Αλεξόπουλος, τόνισε πως «αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ο Β. Λαμπάτος και ο Δ. Μπιτσάκος, είναι εργαζόμενοι της Περιφέρειάς και με το ήθος και τις αξίες τους διαπρέπουν στον εργασιακό τους χώρο, αλλά και στον αθλητικό στίβο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις