Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκαριστικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον υγρό στίβο του Ρίο - Επιπλέουν πτώματα στο νερό!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκαριστικές ΦΩΤΟΓΡΑΦ...

Οι γιατροί επαναλαμβάνουν ότι ο υγρός στίβος είναι επικίνδυνος για τους αθλητές

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το ρεπορτάζ των New York Times για τον υγρό στίβο στον οποίο θα διαγωνιστουν οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο στην Βραζιλία. Στα νερά επιπλέον όχι μόνο ακαθαρισίες και σκουπίδια, αλλά και πτώματα!

Πρόκειται για τον θαλάσσιο χώρο όπου κολυμβητές και κωπηλάτες θα διαγωνιστούν σε λίγες μονο μέρες. Την ίδια στιγμή οι διοργανωτές λένε στους αθλητές «να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά».

Η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για τους αθλητές, καθώς πρόκειται για τα νερά στα οποία θα αγωνιστούν οι κωπηλάτες, οι ιστιοπλόοι, ενώ (και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο) θα κολυμπήσουν οι αθλητές της μαραθώνιας κολύμβησης, όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Κέλυ Αραούζου.

Περιβαλλοντολόγοι και επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αθλητές κινδυνεύουν από σοβαρές ασθένειες εξαιτίας του μολυσμένου νερού.

Οι αρχές της Βραζιλίας από την πλευρά τους λένε ότι έχουν κάνει προσπάθειες να καθαρίσουν τα νερά. Βέβαια οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου αποδεικνύουν ότι είναι αδύνατον να κολυμπήσει άνθρωπος κάτω από τέτοιες συνθήκες υγιεινής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports