Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας για τα 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας για τα 42 χρόνι...

Χθες το βράδυ, στα γραφεία της παρουσία των μελών της

Εκδήλωση για τα 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας πραγματοποίησε εχθές το βράδυ η ΝΟΔΕ Αχαΐας στα γραφεία της, παρουσία των μελών της αλλά και του προέδρου της  Ανδρέα Μαζαράκη.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:

''Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ, εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Μετά από 42 χρόνια, όταν το αεροπλάνο του Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν προσγειωνόταν στην Αθήνα, η Δημοκρατία στη χώρα μας βρίσκεται ξανά μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Όπως και τότε, τον Ιούλιο του ’74, έτσι και σήμερα, η Πατρίδα και ο λαός, χρειάζονται πολιτικούς που να λένε την αλήθεια, να διακρίνονται για το πολιτικό τους ήθος και την αξιοπιστία τους.

Πολιτικούς που να βαδίσουν στα χνάρια του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Όλοι μαζί, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οφείλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στην πολιτική παρακαταθήκη του Εθνάρχη και να γυρίσουμε σελίδα, σε ένα πιο λαμπρό μέλλον, με πίστη στις αξίες της Δημοκρατίας, της αλήθειας και της ελευθερίας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε και video – αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ενώ βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Ανδρέα Μαζαράκη, οι κυρίες: Μηλιτσοπούλου Αγγελική, Βαρέλη Μαρία, Μπορμπονά Δήμητρα και Κατσιμακλή Μαρία, για τη σημαντική τους προσφορά στην ΝΟΔΕ ΑΧΑΙΑΣ.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο χθεσινό κάλεσμα της ΝΟΔΕ ΑΧΑΙΑΣ και παρά το δύσκολο της εποχής, μιας και βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωσή μας.''

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις