Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στους δρόμους με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ, σήμερα, οι αγρότες της Ηλείας

Στους δρόμους με αγροτικά αυτοκίνητα και...

Διαμαρτυρία σε δημόσιες υπηρεσίες, που έχουν άμεση συνάφεια με τον αγροτικό κόσμο

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηλείας και οι αγροτικοί της σύλλογοι, καλούν τους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού να πάρουν μαζικά μέρος σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 9:30 το πρωί στον κόμβο Αγίου Γεωργίου, με τα αγροτικά τους μηχανήματα, ως αφετηρία της έναρξης του νέου κύκλου κινητοποιήσεων με διαμαρτυρία σε δημόσιες υπηρεσίες, που έχουν άμεση συνάφεια με τον αγροτικό κόσμο.

"Οι αγρότες έχουμε απέναντί μας, αντιπάλους και εχθρούς μας, τους εμποροβιομήχανους και τα μονοπώλια που με την εκμετάλλευσή μας και την κερδοσκοπία απομυζούν το μόχθο μας, τους τραπεζίτες με τα πανάκριβα δάνεια και το κράτος με τους βαρείς φόρους που ρουφούν το αίμα μας, την ΕΕ, την κυβέρνηση και τα κόμματα που με την πολιτική την οποία εφαρμόζουν και στηρίζουν μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Αποφασίστηκε πιο οργανωμένα και συντονισμένα να δώσουμε την μάχη της επιβίωσης μας με την συγκρότηση δεκάδων νέων αγροτικών συλλόγων και επιτροπών αγώνα σε όλο τον νομό, το δυνάμωμα και ουσιαστική λειτουργία όσων υπάρχουν. Μόνο το οργανωμένο αγροτικό κίνημα σε Συλλόγους και στην Ομοσπονδία έχει την δύναμη, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τα άλλα λαϊκά στρώματα να βάλει φρένο και στην πορεία να ανατρέψει αυτές τις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν. Ο μοναδικός δρόμος είναι πλέον ο δρόμος του αγώνα, γι’ αυτό η Ομοσπονδία  αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων", αναφέρουν οι ανακοίνωσή τους οι αγρότες της ΟΑΣΗ.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις