Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρατείνεται η κυκλοφοριακή ρύθμιση στην Περιμετρική της Πάτρας, για την κατασκευή στηθαίων

Παρατείνεται η κυκλοφοριακή ρύθμιση στην...

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου

Στα πλαίσια εργασιών για την κατασκευή πλευρικών στηθαίων ασφαλείας τύπου ΜΣΟ-13 σε τεχνικά της Ε.Π.Π οπού εφαρμόζονται ήδη προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας μακράς διάρκειας, από χ/θ. 218+400 έως χ/θ. 222+000 στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Πύργο της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε η παράταση της υπ’ αριθ. 150/2016 (αρ. πρωτ.: 2501/10/107-α΄) από 25- 4-2016 απόφασής μας για το χρονικό διάστημα έως και 31-10-2016, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται σ’ αυτή.

Ο ανάδοχος του έργου, υποχρεούται σε όλη την διάρκεια των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, την ισχύουσα Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων και τα εγκεκριμένα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες κλπ, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική του μέριμνα και ευθύνη η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων από τον υπεύθυνο εργολάβο, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Α.Δ. Αχαΐας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις