Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dur, Θεόδωρος Ν. Δούρος μίλησε στο Εθνικό Συνέδριο Erasmus 2016

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dur, Θεόδωρος ...

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Στο Εθνικό Συνέδριο Erasmus 2016 που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15 -17 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστήμιου Πατρών, συμμετείχε με ομιλία ο Θεόδωρος Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Πατρινής εταιρείας ετοίμων ανδρικών ενδυμάτων Dur.

Μιλώντας στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Πάτρας αλλά και σε εκπροσώπους από τα σπουδαιότερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ευρώπης, ο κ. Δούρος τόνισε την σπουδαιότητα της ουσιαστικής εξωστρέφειας, της εξωστρέφειας που δεν σταματά σε θεωρητικό επίπεδο αλλά σε παρακινεί αδιάλειπτα να αναζητάς και να επιδιώκεις νέα κανάλια επικοινωνίας.

Επιπλέον, ο κ. Δούρος υπογράμμισε πως η πρόοδος και η ανάπτυξη προκύπτουν μόνο μέσα από ριζικές αλλαγές και έκλεισε την ομιλία του παρακινώντας τους φοιτητές να κάνουν την ανατροπή, να μην διστάζουν να υιοθετούν καινοτόμες αντιλήψεις και πρακτικές και να έρθουν σε ρήξη με το κατεστημένο.

Η εταιρεία Dur, αντιλαμβανόμενη την αξία της ουσιαστικής επικοινωνίας με τους νέους, στηρίζει  ενεργά κάθε πρωτοβουλία και θεσμό που προάγει την εκπαίδευση και τον διάλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.dur.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά