Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Ρότζερ Φέντερερ!

Τένις: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Ρότζερ Φέντερερ!

Θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο του 2016

Την απόφαση να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο κορυφαίος τενίστας αποκάλυψε πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο του 2016!

O 34χρονος Ελβετός σταρ γνωστοποίησε το γεγονός αυτό, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση που πήρε από κοινού με το ιατρικό επιτελείο.

Ο κάτοχος 17 grand slam είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο στο γόνατο και μάλιστα πριν χάσει το γαλλικό Open, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

"Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως δεν θα είμαι σε θέση να εκπροσωπήσω την Ελβετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πως επίσης θα χάσω όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Εξετάζοντας όλες τις επιλογές μετά από τις συμβουλές των γιατρών και της ομάδας, πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να μείνω εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας ανάγκη περισσότερο χρόνο για την αποθεραπεία μου, λόγω της χειρουργικής επέμβασης νωρίτερα στη χρονιά.

Οι γιατροί με συμβούλευσαν ότι εάν θέλω να συμμετάσχω στα ATP World Tour των επόμενων χρόνων, χωρίς τραυματισμούς, όπως και θέλω να κάνω, θα πρέπει να δώσω στο γόνατο και το σώμα μου τον απαραίτητο χρόνο για την πλήρη αποθεραπεία.

Είναι δύσκολο που θα χάσω το υπόλοιπο της χρονιάς. Ωστόσο, αυτή η εμπειρία με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πόσο τυχερός υπήρξα στην καριέρα μου, έχοντας πολύ λίγους τραυματισμούς.

Η αγάπη που έχω για το τένις, για τις διοργανώσεις, τα τουρνουά και φυσικά για εσάς, παραμένει ακέραιη. Το κίνητρο παραμένει όπως πάντα το ίδιο και σκοπεύω να δώσω όλη μου την ενέργεια για να επιστρέψω δυνατός, υγιής και σε φόρμα για να παίξω ανταγωνιστικό τένις το 2017".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Δεν πάει Τορόντο ο Φέντερερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports