Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι Πατρινοί δρομείς πήραν… τα βουνά και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο The North Face Zagori Mountain Running-ΦΩΤΟ

Οι Πατρινοί δρομείς πήραν… τα βουνά και ...

Τον πολυπληθέστερο ορεινό αγώνα στην Ελλάδα

Οι Πατρινοί δρομείς πήραν… τα βουνά και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο The North Face Zagori Mountain Running, τον πολυπληθέστερο ορεινό αγώνα στην Ελλάδα! Το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο φαράγγι στον κόσμο, τα πετρόκτιστα γεφύρια, ο ποταμός Βοϊδομάτης, τα χωριά του Ζαγοριού είναι μερικά μόνο σημεία ενδιαφέροντος μέσα από τα οποία πέρασαν οι αθλητές μας.

Τη μεγαλύτερη και πιο απαιτητική διαδρομή του υπερ-μαραθωνίου (Tera), αυτή των 80 χιλιομέτρων με θετική υψομετρική διαφορά να υπερβαίνει τα 5100 μέτρα, διένυσε και ολοκλήρωσε το μέλος μας ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ σε χρόνο 15 ώρες 22 λεπτά & 12 δεύτερα!

Στη διαδρομή Marathon, έναν αγώνα 42 χιλιομέτρων και +2500m υψομετρικής δοκίμασαν τις δυνάμεις τους: ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 06:30:56, η ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ σε χρόνο 06:58:02 και ο ALEJANDRO PEREZ σε χρόνο 08:07:28.

Στη διαδρομή Half-Marathon, αγώνα 21 χιλιομέτρων και +1090m υψομετρικής, ο Σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε από τον ΔΗΜΗΤΡΙ ΚΟΝΟΜΙ, ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 02:07:35, κατακτώντας τη 2η θέση στην Κατηγορία 40-49! Η αθλήτρια ΠΟΛΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ τερμάτισε σε χρόνο 02:55:40 και ο ΔΟΥΒΡΗΣ ΦΩΤΗΣ τερμάτισε σε χρόνο 03:16:22.

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Πάτρας συγχαίρουν όλους τους αθλητές μας για τη δύναμη ψυχής και τους εύχονται καλή αποκατάσταση!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους πιο διαδεδομένους και δύσκολους μαραθωνίους του κόσμου τα μέλη του ΣΔΥ Πάτρας-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports