Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Oι γυμναστές κέρδισαν τους αστυνομικούς στο επαγγελματικό τουρνουά μπάσκετ

Πάτρα: Oι γυμναστές κέρδισαν τους αστυνο...

Ο τελικός έγινε στις 25 Ιουλίου

Ακόμη ένα Τουρνουά Μπάσκετ Επαγγελματικών τάξεων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία,  στα πλαίσια των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει το  η Επιτροπή Πρωταθλήματος Εργαζομένων και το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Ε.Σ.Κ.Α.Η. και τον Σύνδεσμο Διαιτητών και κριτών Αχαΐας κατά το οποίο συμμετείχαν   36 ομάδες (650  αθλητών –εργαζομένων).

Στον Τελικό που έγινε τη  Δευτέρα  25/7/2016, στο Δημοτικό κλειστό γήπεδο της «Παν. Αλεξιώτισσας», μετά από έναν πολύ συναρπαστικό, αμφίρροπο και ωραίο αγώνα, πρωταθλήτρια ομάδα για το 2016 και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν οι Γυμναστές/Προπονητές που επικράτησαν   της ΕΛ.ΑΣ. με   σκορ   65-57 (ημίχρονο 28  - 31). Οι πόντοι για τους νικητές ήταν οι εξείς: Μηλιτσόπουλος 2,Δελάρτας 12,Τσιμπούκης 14,Νταβλούρος 5,Σκροπολίθας 13,Μπαζίνας 8,Δενδής 8,Ντούβας 3 ενώ για την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. Μετζελόπουλος 14,Kιάφας 9,Ανδρουτσόπουλος 13,Καλογερόπουλος 6,Ασπρούλιας 4,Αθανασακόπουλος 2,Θανόπουλος 2,Δενδρινός 2,Χριστοδουλόπουλος 5. MVP του τελικού ήταν ο Σκροπολίθας Βασίλειος των «Γυμναστών/Προπονητών».

Κατά την διάρκεια του  ημιχρόνου έγινε και ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριών πόντων όπου μεταξύ 11 διαγωνιζόμενων νικητής αναδείχτηκε ο παίκτης των ΕΛ.ΑΣ. Κιάφας Γεώργιος με 18 εύστοχες προσπάθειες. Επίσης κατά την διάρκεια του ημιχρόνου έγινε και ένας μικρής διάρκειας αγώνας επίδειξης από αθλητές με αμαξίδια του Ήφαιστου Πατρών. Μια κίνηση που συγκίνησε και ενθουσίασε όλους τους παραβρισκόμενους για την υπομονή και επιμονή αυτών των αθλητών που έχουν ένα και μόνο σύνθημα <όλοι διαφορετικοί, όλοι ίδιοι>.

Ο τελικός έγινε σ’ ένα γεμάτο γήπεδο με  πολλούς φίλους των δύο ομάδων και παραγόντων του τοπικού μπάσκετ καθώς και όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε εκδήλωση με τις απονομές των αναμνηστικών βραβείων σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν καθώς και στην ΕΣΚΑΗ , το Σύνδεσμο Διαιτητών – Κριτών, στους Ιατρούς των αγώνων, στον εκπρόσωπο του   <<ΑΠΟΛΛΩΝ>> ΠΑΤΡΩΝ , στον εκπρόσωπο του Γλαύκου ,στον εκπρόσωπο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και στον εκπρόσωπο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Αντιρίου για την βοήθεια τους και τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Επίσης βραβεύτηκaν ο κ.Τρασάνης Δημήτρης από την Ν.Δ.Ιονίου και ο κ. Καραραχάλιος Θόδωρος από την 117 Π.Μ. για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ ιδιαίτερη εντύπωση και συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση της ομάδας του ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο Πάτρας,  για την συμμετοχή και την προσπάθεια αυτών των παιδιών.

Ο Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα αθλητισμού κ. Πετρόπουλος Τάκης ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, το γραφείο άθλησης του Δήμου και ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συντελεστές της, για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση και εξέφρασε την ευχή την επόμενη χρονιά   να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και η μαζικότητα στον αθλητισμό που έχει γίνει πλέον ΘΕΣΜΟΣ.

 

 

 

 

 

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι παρακάτω κ.Γεροπαναγιώτη Κατερίνα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας Αντιδήμαρχος, ο κ. Μελάς Παναγώτης Αντιδήμαρχος ,ο κ.Τζανάκος Νικόλαος Δημοτικός Σύμβουλος, , ο κ.Παπανικήτας Ανδρέας πρ.ΔΕΥΑΠ,ο κ. Αναγνωστόπουλος Δημήτριος πρ. Ανατολικού Διαμερίσματος και ο κ. Καραγκούνης Κώστας υπεύθυνος Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου.

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης της Ομάδας με αμαξίδια του Ήφαιστου Πάτρας για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν ενώ με δική τους πρωτοβουλία , ο προπονητής τους κ. Ηλιόπουλος Παν. έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Πετρόπουλο Τάκη που ήταν ο πρώτος του προπονητής ενώ ενθουσιασμό και χειροκροτήματα προκάλεσε η βράβευση του κ. Πετρόπουλου Κώστα για την προσφορά του στο άθλημα και στην πόλη μας.

Τέλος τιμήθηκαν οι διαιτητές του τελικού Παναγιώτου Χρ., Βαρδάλος Α, και Τσαούσογλου Αντ. και ο Χριστοδούλου Χρ. που θα  εκπροσωπήσει την πόλη μας  στην προσεχή Ολυμπιάδα για το ήθος του και την προσφορά του στο άθλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις