Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Champions League: Μεγάλη ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με τον Άγιαξ

Champions League: Μεγάλη ισοπαλία του ΠΑ...

Το ματς τελείωσε 1-1

Ο ΠΑΟΚ με μεγάλη εμφάνιση, πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Άμστερνταμ. Ο δικέφαλος απέσπασε 1-1 από τον μεγάλο Άγιαξ. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα προηγήθηκαν με το εντυπωσιακό γκόλ του Τζάλμα Κάμπος.

Ένα σκορ που του δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στα play off του Champions League, εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ με την ισοπαλία 1-1 με τον Άγιαξ στο Amsterdam Arena.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι, χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από τον Άγιαξ και σε μία εβδομάδα στην Τούμπα, έχει τη δυνατότητα να περάσει στην επόμενη φάση!

Το παιχνίδι άρχισε με τον ΠΑΟΚ να παίζει συντηρητικά και τον Άγιαξ να ψάχνει προσεκτικά να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά, αλλά απείλησαν μετά το 15'.

Στο 18' ο Κλάασεν σούταρε, ο Γλύκος απέκρουσε και ο Ντόλμπεργκ σκόραρε εξ' επαφής, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρίντεβαλντ εκτός περιοχής σούταρε και ο οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του.

Σταδιακά, οι παίκτες του "δικεφάλου" κράτησαν λίγο τη μπάλα και σε μία αντεπίθεση στο 27', ο Αθανασιάδης πάσαρε κάθε στον Τζάλμα, αυτός εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Σίλεσεν και από πολύ πλάγια θέση, σκόραρε με ωραία εκτέλεση.

Προτού συνέλθει ο Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά το τελείωμα του Αθανασιάδη από τη μικρή περιοχή δεν ήταν καλό.

Ο Άγιαξ έψαξε την ισοφάριση και στο 38' ο Ελ Γκάζι σούταρε ανενόχλητος από το πέναλτι, αλλά ο Γλύκος απέκρουσε! Το ίδιο έπραξε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ δύο λεπτά αργότερα στην προσπάθεια του Ντόλμπεργκ, κρατώντας το "μηδέν" στο ημίχρονο, αλλά και στο 47' στο σουτ του ίδιου παίκτη.

Η ισοφάριση επιτεύχθηκε στο 58', όταν ο Ντόλμπεργκ σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε λίγο στο πόδι του Τζαβέλλα και κατέληξε στα δίχτυα του Γλύκου.

Το γκολ αφύπνισε τον ΠΑΟΚ και στο 67' ο Τζαβέλλας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά εξ' επαφής ο Σίλεσεν απέκρουσε την κεφαλιά του. Ο Ντόλμπεργκ παραλίγο να πετύχει γκολ και στο 73', αλλά η προβολή του εντός περιοχής δεν βρήκε στόχο.

Ο ρυθμός έπεσε και για τις δύο ομάδες, με την επόμενη απειλητική στιγμή να δημιουργείται στο 86', όταν ο Ελ Γκάζι εντός περιοχής πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε στην τελευταία ευκαιρία του ματς.

Γκολ: Ντόλμπεργκ 58' / Τζάλμα 27'

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Φίρχεφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Φαν ντε Μπεκ (77' Σένε), Κλάασεν, Ελ Γκαζί (88' Τσέρνι), Κασιέρα (58' Γιουνές), Ντόλμπεργκ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο, Τζαβέλλας, Σάχοβ, Χαρίσης (69' Τζιόλης), Τσίμιροτ, Γκάρι Ροντρίγκες (84' Μυστακίδης), Τζάλμα, Αθανασιάδης (91' Κουλούρης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Ολλανδία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports