Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λίγο πριν αγωνισθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οι Πατρινοί αθλητές Δράκου, Βουρνά, Κολόμβος και Ρήγα μιλούν στο thebest.gr

Λίγο πριν αγωνισθούν στους Ολυμπιακούς Α...
Λαλιώτη Αμαλία

Για τους στόχους και τα συναισθήματά τους

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στο Ρίο, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016. Εκεί θα έχουμε για άλλη μία φορά πατρινή εκροσώπηση.

Συγκεκριμένα θα αγωνισθούν οι Πατρινές κολυμβήτριες Νόρα Δράκου και Βρίστελ Βουρνά, ο φουνταριστός στην Εθνική πόλο των ανδρών Χριστόδουλος Κολόμβος και η μαραθωνοδρόμος Σοφία Ρήγα.

Και οι τέσσερις λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μιλούν στο thebest.gr για τους στόχους και τα συναισθήματά τους.

Νόρα Δράκου (κολύμβηση): "Νομιζω αυτή τη φορά είμαι κατακλυσμένη από συναισθήματα, περισσότερα από το Λονδίνο! Είμαι πολύ χαρούμενη που παίρνω μέρος στη δεύτερη Ολυμπιάδα μου, γιατί προσπάθησα για αυτό. Το ήθελα πάρα πολύ και είμαι ευτυχισμένη που το κατάφερα.

Ο στόχος μου είναι η 8άδα και θα προσπαθήσω παρόλο που ξέρω πόσο δύσκολο είναι, όμως θα παλέψω. Από εκεί και πέρα και μια θέση στην δεκάδα καθώς και ένας χρόνος κατω απο 25'', πάλι θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Νόρα Δράκου: "Μεγάλο μου όνειρο ο τελικός"

Θελω να μπορέσω να το ευχαριστηθώ περισσότερο τους Αγώνες από το Λονδίνο και να διαχειριστώ καλύτερα το άγχος μου. Να ζήσω όσο περισσότερο μπορώ αυτήν την εμπειρία!".

Κρίστελ Βουρνά (κολύμβηση): "Είμαι πολύ ανακουφισμένη και χαρούμενη που τελικά θα καταφέρω να πάω για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς Αγωνες.

Είναι το όνειρο του κάθε αθλητή η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όπως είναι λογικό μόνο θετικά συναισθηματα μπορώ να έχω. Θέλω να πάω και να το ευχαριστηθω!"

Δικαίωση για την Κρίστελ Βουρνά - Πάει τελικά Ρίο

Χριστόδουλος Κολόμος (πόλο): "Σίγουρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το όνειρο κάθε αθλητή και μόνο ευχάριστα συναισθήματα μπορώ να έχω. Θα είναι μοναδικές στιγμές και θέλουμε όλοι να τις χαρούμε.

Οι Αγώνες αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για την Εθνική, όπου έχουμε υψηλούς στόχους. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες και θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.

Σίγουρα θα θέλαμε ένα μετάλλιο, αλλά θεωρώ ότι οι θέσεις 2-8 θα παιχθούν κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες".

Πόλο: Δεύτερος στην Ευρώπη ο Χριστόδουλος Κολόμβος

Σοφία Ρήγα (Μαραθώνιος): "Η σκέψη και μόνο ότι θα αγωνισθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη, αν και ακόμη δεν το έχω πιστέψει.

Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το καιρό και έχω κουραστεί αρκετά κατά την προετοιμασία, όμως αξίζει η προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τον στόχο μου στο Μαραθώνιο, είναι να καταφέρω να σπάσω το ατομικό μου ρεκόρ, κάτι που θεωρώ ότι μπορεί να γίνει, αφού το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό".

Η Πατρινή Σοφία Ρήγα στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports