Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συνεχίζει και τη νέα αθλητική περίοδο στον πάγκο του Α.Ο. Διαγόρα Βραχναιίκων ο Ανδρέας Σουλιντζής

Συνεχίζει και τη νέα αθλητική περίοδο στ...

Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους υπευθύνους των επιτυχιών του Ομίλου

Ένας από τους μεγαλύτερους υπευθύνους των επιτυχιών του Α.Ο. – Αθλητικού Ομίλου Διαγόρα Βραχναιίκων, ο οποίος βρίσκεται στην άκρη του πάγκου από τη πρώτη μέρα επαναδραστηριοποίησης του τμήματος καλαθοσφαίρισης, είναι ο 31χρονος Σουλιντζής Ανδρέας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που έχει αγαπήσει το μπάσκετ από τα παιδικά του χρόνια συμμετέχοντας σε ακαδημίες ως παίχτης όπως επίσης και σε ανδρικές ομάδες σε τοπικό επίπεδο έχοντας πολλές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις.

Μετά από δυο σοβαρούς τραυματισμούς δε θα μπορούσε να λείπει από τα μπασκετικά δρώμενα. Έτσι πήρε την απόφαση να ηγηθεί μιας προσπάθειας από τον πάγκο και με τις οδηγίες του να φέρει τη πρώτη χρονιά, την ομάδα στη 1η θέση με τριπλή ισοβαθμία και τη περσινή σεζόν στη 2η θέση και τη πολυπόθητη άνοδο στη Γ1 κατηγορία των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΗ.

Άρα δε θα μπορούσε να λείπει από τη νέα χρονιά από την ομάδα – οικογένεια του ως μεγάλος αθόρυβος πρωταγωνιστής που με σκληρή και επίμονη δουλειά θα ξαναφέρει το Διαγόρα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports