Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με αναφορές στην Πάτρα το βιβλίο του Χάρη Μαύρου ''Μέχρι (τις) Τέσσερις'' - Ο συγγραφέας έρχεται την Πέμπτη στην Πάτρα

Με αναφορές στην Πάτρα το βιβλίο του Χάρ...

Θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του στην "Γωνιά του Βιβλίου"

Αυτή την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, θα βρεθεί στο βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» στην οδό Αγίου Νικολάου πλησίον της Μαιζώνος, στην Πάτρα, ο νεαρός συγγραφέας Χάρης Μαύρος για να μιλήσει και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του ''Μέχρι (τις) Τέσσερις'' που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Θερμαικός.

Ο ίδιος ο συγγραφέας με ανάρτηση του στο facebook που τη συνοδεύει και με μία ωραία πανοραμική φωτογραφία της Πάτρας, αναφέρει τα εξής:

Στην ΠΑΤΡΑ, στην πόλη του "Βίκτωρα" από το "Μέχρι {τις} Τέσσερις" και σε ένα πολύ όμορφο βιβλιοπωλείο, στη Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, θα έχω την τιμή να σας γνωρίσω από κοντά και να υπογράψω το βιβλίο μου την ερχόμενη Πέμπτη 28/7/2016 από τις 19:00 μέχρι τις 21:00. Να ευχαριστήσω θερμά το βιβλιοπωλείο για τη φιλοξενία του και ιδιαίτερα τη γλυκύτατη Ασπασία Παπαχρίστου.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το "Μέχρι {τις} Τέσσερις" που αναφέρεται στην Πάτρα (σελ 281-282): "Έχει σκοπό να καλωσορίσουν τον Μάη στην παραλία της Καλογριάς, στο δάσος της Στροφυλιάς. Να χαζέψουν τους αμμώδεις λόφους και τα υγρά λιβάδια. Να επιστρέψουν στην πόλη και να τους ξεναγήσει στο Μεσαιωνικό Κάστρο, στο Αρχαίο Ωδείο, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην Αχαΐα Κλάους, για να καταλήξουν αργά το απόγευμα για φαγητό στο Κεφαλόβρυσο. Το βράδυ να μπερδευτούν για λίγο με τον κόσμο στα Ψηλά Αλώνια πριν γυρίσουν στην γκαρσονιέρα του για να πλέξουν εκεί αόρατα στεφάνια, πλεγμένα με τα άνθη του έρωτά τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture