Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ της περιπέτειας "Κονγκ: Η Νήσος του κρανίου" με τον Τομ Χίντλεστον

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ της περιπέτειας "Κ...

Η ταινία θα βγει τον Μάρτιο του 2017 στην Ελλάδα

Μπορεί ν’ αργεί η έξοδος της στις κινηματογραφικές αίθουσες, ωστόσο ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα το διαφημιστικό τρέιλερ. Ο λόγος για την ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του κρανίου – Kong: Skull Island» σε σκηνοθεσία: Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς και με πρωταγωνιστές τον γοητευτικό Βρετανό ηθοποιό Τομ Χίντλεστον που ακούγεται ως ο πιο πιθανός να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ καθώς και τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπρι Λάρσον (η οποία πήρε το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου φέτος για το «Δωμάτιο»), Τζον Γκούντμαν, Τζον. Σ. Ράιλι και Τόμπι Κέμπελ, τον οποίο αρχές Σεπτεμβρίου θα τον δούμε στην Ελλάδα στο ριμέικ του «Μπεν Χουρ».

Το «Κονγκ: Η Νήσος του κρανίου» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 9 Μαρτίου 2017.

H συγκεκριμένη ταινία θα διηγηθεί στο κοινό, από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ και υπόσχεται συναρπαστικές σκηνές περιπέτειας και δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

Στην ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» πρωταγωνιστεί όπως προείπαμε, ο 35χρονος ηθοποιός Τομ Χίντλεστον. Το διεθνές καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Τιάν Τζινγκ, Κόρεϊ Χόκινς, Τζέισον Μίτσελ, Τζον Ορτίθ, Τόμας Μαν, Σία Γουίγκαμ, Τόμπι Κέμπελ και Γιουτζίν Κορδέρο. Ο Βογτ-Ρόμπερτς σκηνοθετεί το φιλμ έχοντας βασιστεί σ’ ένα σενάριο των Μαξ Μπόρενσταϊν, Τζον Γκάτινς, Νταν Γκίλροϊ και Ντέρεκ Κόνολι. Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες σε 2D και 3D, τον Μάρτιο του 2017 σε διανομή από την εταιρεία Tanweer και αναμένεται ν' έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθεί το υποτιτλισμένο Comic-Con trailer της ταινίας «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture