Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από το τοπικό ΚΚΕ για το ΔΗΠΕΘΕ: '' Έχουν μούτρα να μιλάνε και για πολιτισμό; Αιδώς Αργείοι!''

Πάτρα: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από το τοπικό...

''Η ανακοίνωση του τμήματος πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, περνάει από τη συκοφαντία στη διαστρέβλωση ''

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η τοπική επιτροπή του ΚΚΕ, απαντώντας έτσι στην χθεσινή ανακοίνωση του τμήματος πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το μέλλον της Δραματικής Σχολής.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

''Η ανακοίνωση του τμήματος πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, για τη Δραματική Σχολή του  ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, είναι μία νέα απόδειξη που επιβεβαιώνει πως το κυβερνών κόμμα, δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθεια του να συκοφαντήσει  και να διαστρεβλώσει  την πραγματικότητα όπου αυτή δεν είναι στα μέτρα του.

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που με την πολιτική της αφήνει τα σχολεία με εκατοντάδες κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό, το Πανεπιστήμιο της Πάτρας με μειωμένο προϋπολογισμό κατά 70%, τα ΤΕΙ στα πρόθυρα του κλεισίματος, την ίδια στιγμή έχει ευαισθησία και αγωνία για τη Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ!!!

Στην ανακοίνωση λένε πως συμφωνούν με την ένταξη των δραματικών σχολών σε Πανεπιστημιακά τμήματα , αλλά το αφήνουν στην «Δευτέρα Παρουσία».

Προς το παρόν καλούν τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας  να αυξήσει  τα δίδακτρα της Δραματικής Σχολής.

Μιλούν για υποβάθμιση σπουδών της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ όταν οι 67 σπουδαστές της σχολής έχουν 30 δασκάλους!!  Ταυτόχρονα το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Παν/μίου της Πάτρας παρουσιάζει τεράστια κενά ενώ  υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για κλείσιμο του.

Η ανακοίνωση του τμήματος πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, περνάει από τη συκοφαντία στη διαστρέβλωση μιλώντας για το μισθό του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Κ. Καζάκου. Γνωρίζουν βέβαια πως η αμοιβή του είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του προηγούμενου (δηλαδή του κ. Θ. Αμπαζή) και νυν διορισμένου, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν τα ψέματα πετώντας με την πάγια τακτική τους τη λάσπη στον ανεμιστήρα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Όσο και αν προσπαθείτε όμως, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Πραγματικά τι να απαντήσουμε στο κόμμα του 3ου μνημονίου που τσακίζει έναν ολόκληρο λαό στην ανεργία , την ανέχεια , τη σφαγή των συντάξεων , την εργασιακή ζούγκλα της μαύρης εργασίας, των εξευτελιστικών μισθών.

Έχουν μούτρα να μιλάνε και για πολιτισμό; Αιδώς Αργείοι!''

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις