Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΟΠ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ανόδου

ΝΟΠ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ανόδου

Οι παλιοί Κοντάκος και Κανελλόπουλος, ο προπονητής Λαμπάτος και ο μεγάλος Μπιτσάκος

Ο ΝΟΠ εκτός από την πολυπόθητη άνοδο κατέκτησε και το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών και πλέον, οι πολίστες του Βασίλη Λαμπάτου, παίρνουν το εισιτήριο για την μεγαλύτερη κατηγορία σαν πρωταθλητές.

Η τελευταία χρονιά που ο ΝΟΠ αγωνίσθηκε στην μεγάλη κατηγορία ήταν το 2013 και μετά από τρία χρόνια επιστρέφει πανηγυρικά και πάλι με δικά του παιδιά και τη βοήθεια του έμπειρου Λάππα, στην Α1 Εθνική.

Οι «δαίμονες» ήθελαν από πέρυσι, όπου τερμάτισαν τρίτοι στην κατηγορία τους, το εισιτήριο της επιστροφής, ωστόσο αυτό άργησε έναν χρόνο και ίσως να είναι καλύτερα, αφού πλέον φαίνεται ότι έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλό.

Οι στυλοβάτες τις ανόδου μίλησαν στην Match Αχαΐας για το φετινό επίτευγμα. Παίχτες με τεράστια εμπειρία που έχουν γράψει το όνομα τους με χρυσές σελίδες στην Ελληνική υδατοσφαίρηση.

Ο αρχηγός Βασίλης Κανελλόπουλος σε δηλώσεις στη Match τόνισε: "Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Ξεπεράσαμε κάθε εμπόδιο και φέραμε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Είμαστε χαρούμενοι και ελπίζουμε στη συνέχεια να μπορέσει να ανταποκριθεί και η διοίκηση στα νέα δεδομένα για την ομάδα".

Ο Βασίλης Λαμπάτος με την επιστροφή του στο ΝΟΠ, κατάφερε από την τεχνική ηγεσία αυτή τη φορά να πανηγυρίσει μία ακόμη επιτυχία, με την αγαπημένη του ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές του και το αποτέλεσμα φάνηκε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια.

Ο ίδιος τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Mάκη Τσουτσάνη, καθώς και τους αθλητές μου που με συνολική δουλειά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Δείξαμε σε όλη τη διάρκεια πόσο πολύ το θέλαμε να πάρουμε την άνοδο και το πετύχαμε".

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος έγραψε την Κυριακή ακόμη μια χρυσή σελίδα στην τεράστια καριέρα του και αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, ενώ η κερκίδα… γούσταρε με τον πανηγυρισμό του στο τελευταίο γκολ του αγώνα που σημειώθηκε 0:03 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Ο κορυφαίος Πατρινός φουνταριστός δήλωσε: "Ευχαριστώ το Θεό που με έχει ευλογήσει ακόμη να ζω τέτοιες στιγμές και σαν αθλητής. Πετύχαμε τον στόχο μας και φέραμε και πάλι το ΝΟΠ στην Α1 Εθνική".

Ο Θανάσης Κοντάκος είχε δηλώσει στο thebest.gr μετά την εξασφάλιση της ανόδου: "Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό. Ο ΝΟΠ επέστρεψε εκεί που ανήκει. Πλέον θέλουμε το απόγευμα να πανηγυρίσουμε και την κούπα για να πάρουμε την άνοδο σαν πρωταθλητές".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ από τον θρίαμβο του ΝΟΠ και την άνοδο στην Α1

Πόλο: Πρώτος και καλύτερος στην Α1 ο ΝΟΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports