Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Παρουσιάστηκε ο Ντίνος Καλαμπάκος στον Κόροιβο

Μπάσκετ: Παρουσιάστηκε ο Ντίνος Καλαμπάκ...

Διαδέχθηκε τον Χάρη Μαρκόπουλο στην τεχνική ηγεσία

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας παρουσίασε χθες τον νέο του προπονητή, Ντίνο Καλαμπάκο. Παρουσία Διοίκησης και συνεργατών.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τον Κόροιβο το πρωί της Κυριακής (24/7), με την ομάδα της Αμαλιάδας να μπαίνει πλέον σε μια νέα εποχή, μετά τη διετή παρουσία του Χάρη Μαρκόπουλου στην άκρη του πάγκου της.

Ο πρώην τεχνικός του Παγκρατίου παίρνει τη σκυτάλη για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του, με σκοπό να διατηρήσει τον Κόροιβο στην Basket League.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, Χρήστος Λαγός, ήταν αυτός που καλωσόρισε τον Ντίνο Καλαμπάκο στους "μπλε" λέγοντας πως "πριν ξεκινήσω να παρουσιάσω τον νέο μας προπονητή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προηγούμενο, τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Να τον ευχαριστήσω για τα δύο καταπληκτικά χρόνια που περάσαμε μαζί και να του ευχηθώ να τον έχει ο Θεός πάντα γερό και δυνατό και να έχει ότι καλύτερο στην καριέρα του. Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει", για να προσθέσει:

"Σήμερα σας παρουσιάζω τον νέο προπονητή μας, τον Ντίνο Καλαμπάκο. Γνωριζόμαστε από παλιά, τον έχουμε αντιμετωπίσει και μας είχε προβληματίσει αρκετά. Τώρα εύχομαι να προβληματίζει μαζί μας τις αντίπαλες ομάδες.

Να του ευχηθώ να είναι καλότυχος, γερός και δυνατός και να έχουμε υγεία όλη την χρονιά. Να του πω επίσης καλορίζικος, να έχει μια καλή χρονιά στην πόλη μας, στην ομάδα και εύχομαι για όλους τα καλύτερα".

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ντίνος Καλαμπάκος που -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις: "Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Αμαλιάδα και η πρώτη γνωριμία με την πόλη, την ομάδα και τους ανθρώπους είναι εξαιρετική! Όπως είπε και ο πρόεδρος εύχομαι η χρονιά μας να έχει υγεία, να είμαστε καλά, δυνατοί και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Να συνεχίσουμε το έργο που έκανε ο Χάρης τα δύο προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι αν πετύχουμε την παραμονή μας και αυτή την χρονιά, μια χρονιά δύσκολη, θα πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Η διοίκηση και εγώ και η πόλη".

Σε ό,τι αφορά το γεγονός πως αυτή είναι η πρώτη προπονητική του απόπειρα, ανέφερε ότι "είναι πρωτόγνωρο για μένα γιατί τα πράγματα στην Α2 ήταν λίγο διαφορετικά! Εκεί υπήρχαν λιγότεροι ξένοι και όταν έπαιρνες έναν, τον… παντρευόσουν!

Μπαίνουμε τώρα σε μια διαδικασία που έχει να κάνει με πολλούς ξένους με άλλη λογική και φιλοσοφία της ομάδας. Η βοήθεια από τους δύο συνεργάτες μου στο να επιλέξουμε σωστά θα είναι μεγάλη", ενώ εξήγησε πως "αυτή την στιγμή κοιτάμε πως θα στήσουμε την ομάδα!

Είμαστε τυχεροί γιατί πήραμε τον ξένο (σ.σ. Μπράουν) σχετικά γρήγορα. Προτεραιότητα μας είναι να βρούμε ένα 5αρι! Νομίζω πως προς το τέλος της βδομάδας θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε δυο – τρεις Έλληνες παίκτες με τους οποίους είμαστε κοντά σε συμφωνία".

Τέλος, σε ερώτηση για το νέο πρωτάθλημα, απάντησε πως "θα είναι δύσκολο καθώς τις περισσότερες φορές οι ομάδες που ανέβαιναν ήταν και φαβορί για να πέσουν!

Φέτος όμως, τόσο η Κύμη όσο και ο Προμηθέας είναι ομάδες με ακριβά ρόστερ και φιλοδοξίες. Πιστεύω πάντως πως ο Κόροιβος έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να τα καταφέρει".

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες του ο Νίκος Παπανικολόπουλος και ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος, οι οποίοι συνεχίζουν στον Κόροιβο όπως και τα τελευταία δύο χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Νέος προπονητής του Κόροιβου ο Ντίνος Καλαμπάκος

 

ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports