Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συνεργασία ξεκινά ο Σύλλογος Εστίασης Αναψυχής Αχαΐας με το Επιμελητήριο Ζακύνθου

Συνεργασία ξεκινά ο Σύλλογος Εστίασης Αν...

Θα συμμετάσχει η Westia στην έκθεση τοπικών προϊόντων Ζακύνθου στις 23-26 Αυγούστου

Κοινές δράσεις θα υλοποιήσουν ο Σύλλογος Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) με το Επιμελητήριο της Ζακύνθου, με σκοπό την διεύρυνση της έκθεσης Westia 2017.

Η πρώτη σχετική δράση θα είναι η συμμετοχή της Westia 2017 στην έκθεση τοπικών προϊόντων Ζακύνθου στις 23-26 Αυγούστου όπου οι τοπικοί φορείς, οι επιχειρηματίες της εστίασης και του τουρισμού θα γνωρίσουν από κοντά την Westia και τους συμμετέχοντες στην έκθεση που έγινε με μεγάλη επιτυχία τον Απρίλιο του 2016.

Σαν δεύτερη δράση συμφωνήθηκε, να πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου υπό το Επιμελητήριο Ζακύνθου συνάντηση των φορέων όπου θα γίνει ενημέρωση στο Επιμελητήριο, στους τοπικούς παραγωγούς προϊόντων και στους επιχειρηματίες του νησιού του Ιονίου. Είναι σημαντικό να υπάρχει συνέργεια και στήριξη από όλους τους φορείς σε αυτήν την σημαντική, για τις τοπικές οικονομίες και τους μικρομεσαίους παραγωγούς, ενέργεια, όπως αναφέρεται σχετικά σε ανάρτηση του ΣΚΕΑΝΑ στην σελίδα του στο facebook.

Στη φωτ. διακρίνονται, από το Επιμελητήριο Ζακύνθου ο πρ. κ. Δημήτριος Γαργαλέας και η γεν. γραμ. Νικολέτα Μαλαφούρη και από τον ΣΚΕΑΝΑ οι κκ. Γεώργιος Κοτοπούλης, Σπύρος Στεργίου και Νικόλαος Αθανασόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά