Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δύο πεντάστερα ξενοδοχεία σε Αιγιάλεια και Ηλεία - Συνολικά 5 νέες υπερσύγχρονες τουριστικές επενδύσεις στην Πελοπόννησο

Δύο πεντάστερα ξενοδοχεία σε Αιγιάλεια κ...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Θα διαθέτουν υπερσύγχρονες λουξ υποδομές και θα είναι φυσικά όλα ανεξαιρέτως 5 αστέρων.

Πέντε τουριστικές επενδύσεις στην Πελοπόννησο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο φάκελος με τα επενδυτικά σχέδια για τη δημιουργία σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων που διαχειρίζεται η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων του υπουργείου Τουρισμού. Δύο εκ των οποίων σε Αιγιάλεια και Ηλεία.

Πιο συγκεκριμένα τα 5 σύγχρονα τουριστικά καταλύματα που βάσει των επενδυτικών φακέλων θα βρίσκονται σε Σπάρτη, Μεσσήνη, Κορινθία, Ηλεία και Αιγιάλεια θα διαθέτουν υπερσύγχρονες λουξ υποδομές και θα είναι φυσικά όλα ανεξαιρέτως 5 αστέρων.

Δείτε αναλυτικά τις εγκαταστάσεις που θα διαθέτει το κάθε κατάλυμα:

Στην Αιγιαλεία το σύνθετο κατάλυμα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, γήπεδο γκολφ 18 οπών, κέντρο αναζωογόνησης, τουριστικές κατοικίες και λοιπά έργα.

• Στην Ηλεία το σύνθετο κατάλυμα 964 κλινών περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, κέντρο αναζωογόνησης, τουριστικές κατοικίες και συνοδά έργα.

• Στην Σπάρτη το σύνθετο κατάλυμα 343 κλινών περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, συνεδριακό κέντρο 500 ατόμων, τουριστικές κατοικίες, κέντρο αναζωογόνησης και τουριστικές κατοικίες.

• Στη Μεσσήνη το σύνθετο κατάλυμα 304 κλινών περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, κέντρο θαλασσοθεραπείας, συνεδριακό κέντρο 300 ατόμων και τουριστικές κατοικίες.

• Στην Κορινθία το σύνθετο κατάλυμα 810 κλινών περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, κέντρο αναζωογόνησης, τουριστικές κατοικίες και υποστηρικτικά έργα.

Από τα 5 υπερσύγχρονα τουριστικά καταλύματα της Πελοποννήσου, μόνο για αυτό της Σπάρτης έχει εκδοθεί η άδεια δόμησης ενώ σε διαδικασία έκδοσης υπουργικής απόφασης βρίσκεται αυτό της Μεσσήνης.

Για τις υπόλοιπες τρεις τουριστικές επενδύσεις η διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Με πληροφορίες από Καθημερινή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις