Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η μάχη της Νανάς να κρατηθεί στη ζωή

Η μάχη της Νανάς να κρατηθεί στη ζωή

Για τέταρτη ημέρα

Η κατάστασή της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη και η Νανά Καραγιάννη παλεύει \για να κρατηθεί στη ζωή, για τέταρτη συνεχή ημέρα. Η γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας freddo η κατάσταση της υγείας της είναι από χθες σταθερή αλλά κρίσιμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νανά Καραγιάννη έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και οι γιατροί κρίνουν ότι τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία της.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τη γνωστή δημοσιογράφο να παραμένει σε καταστολή για τουλάχιστον δέκα μέρες ακόμα σύμφωνα με τις εντολές των γιατρών. Στο μεταξύ προσπαθούν να δυναμώσουν τον οργανισμό της με θεραπευτική αγωγή και τη χορήγηση ορών με κάλιο, σίδηρο και πολυβιταμίνες.

Η Νανά Καραγιάννη πολεμάει με θάρρος εδώ και πολλά χρόνια τη νευρική ανορεξία, προσπαθώντας να επανέλθει! Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας της προκειμένου να ενημερώσει και να βοηθήσει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση.

 

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight