Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Νέοι κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης σε όλο τον Πύργο

Πύργος: Νέοι κάδοι απορριμμάτων και ανακ...

Τοποθετούνται από την Υπηρεσία Καθαριότητας σε όλο το δήμο Πύργου

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πύργου ανακοινώνει, οτι από σήμερα Δευτέρα 25/07 έως το τέλος της εβδομάδας, θα τοποθετήσει σε όλες τις περιοχές της πόλης του Πύργου κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Το ίδιο θα γίνει και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, τα οποία αρχικά καθαρίζονται.

Η τοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων, θα πραγματοποιηθεί σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο και  ο αριθμός των κάδων που θα τοποθετηθούν θα γίνει με γνώμονα τον πληθυσμό που διαμένει στην εκάστοτε περιοχή.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους, εντός της πόλης του Πύργου, θα πραγματοποιείται καθημερινά εκτός Κυριακής, τις πρωινές ώρες, ενώ στα δημοτικά διαμερίσματα θα πραγματοποιείται αναλόγως τον πληθυσμό , δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πύργου κ. Διονύσης Μπέλτσος αναφέρει για το θέμα:
« Είναι επιτακτική ανάγκη να πραγματοποιηθεί άμεσα η τοποθέτηση των κάδων, αφού οι υπάρχοντες που είναι τοποθετημένοι στην πόλη είναι ελάχιστοι για να καλύψουν τις ανάγκες διάθεσης των απορριμμάτων του πληθυσμού της πόλης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φαινόμενα αδικίας μεταξύ διαφορετικών περιοχών και επίσης οι κάδοι απορριμμάτων, παρά το γεγονός ότι μαζεύονται κάθε μέρα το πρωί, να είναι γεμάτοι το μεσημέρι. Αποτέλεσμα; Μέχρι το μέχρι το πέρας της ημέρας οι σακούλες απορριμμάτων να μένουν έξω απ;o τους κάδους και να δημιουργείται άσχημη εικόνα στις περιοχές αυτές, αλλά το πιο σημαντικό να αναγκάζονται οι εργαζόμενοι της καθαριότητας, να μαζεύουν τα σκουπίδια από κάτω.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους πολίτες , να μην μετακινούν ή να απομακρύνουν τους κάδους απορριμμάτων απ;o την θέση που θα τοποθετηθούν, αφού το πρόβλημα της καθημερινής αποκομιδής των απορριμμάτων λύθηκε οριστικά και δεν υπάρχει περίπτωση οι κάδοι να μένουν γεμάτοι, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση που κάποιος κάδος απορριμμάτων δεν έχει αδειάσει το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας, οι πολίτες θα επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Πύργου στο τηλέφωνο 26213-62415 και το πρόβλημα θα λύνεται εντός δύο ωρών το πολύ.

Όποιος πολίτης, προβεί σε μετακίνηση και απομάκρυνση κάδου αυθαίρετα, θα τιμωρηθεί με πρόστιμο που προβλέπεται απ;o τον Κανονισμό Καθαριότητας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση και τους ζητάμε συμμέτοχους, για να ξαναβρεί η πόλη τους ρυθμούς της.

Αλλάζουμε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, κάνουμε ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, διατηρούμε την πόλη μας καθαρή.»

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις