Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γερμανία: Σύρος πρόσφυγας σκότωσε μια γυναίκα - Έγκλημα πάθους βλέπει η Αστυνομία - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γερμανία: Σύρος πρόσφυγας σκότωσε μια γυ...

Ο δράστης έχει συλληφθεί

Η γερμανική αστυνομία προσανατολίζεται προς ένα «έγκλημα πάθους» στην υπόθεση της δολοφονίας με ματσέτα μίας γυναίκας από 21χρονο Σύρο πρόσφυγα σήμερα στην πόλη Ρόιτλινγκεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

«Όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα διαπληκτίζονται, εκκινούμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και εργάζονταν στην ίδια δουλειά.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ο 21χρονος πρόσφυγας από τη Συρία, είχε αντιπαράθεση με τη γυναίκα και την σκότωσε «με ματσέτα», πριν επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυματίσει, στο κέντρο της γερμανικής πόλης Ρόιτλινγκεν της νοτιο-δυτικής Γερμανίας πριν συλληφθεί, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει στοιχεία για το αίτιο της επίθεσης.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης ενήργησε από μόνος του, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις συνεργών στην επίθεση.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο δράστης της νέας επίθεσης με μανσέτα που σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε άλλα δυο άτομα είναι 21 ετών πρόσφυγας από τη Συρία, που είχε ζητήσει άσυλο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μία γυναίκα είναι νεκρή και δύο ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση άγνωστου άνδρα με ματσέτα.  Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Reutlingen, κοντά στην Στουτγάρδη, στην Γερμανία.

Ο δράστης έχει συλληφθεί ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις