Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγωνία για τον 7χρονο που τραυματίστηκε στο κεφάλι από σκάφος στη Ζάκυνθο-Πώς χάθηκε ο έλεγχος-Νοσηλεύεται στο Ρίο

Αγωνία για τον 7χρονο που τραυματίστηκε ...

Σταθερή αλά κρίσιμη η κατάστασή του

Σε κρίσιμη κατάσταση, μετά και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο ο 7χρονος που τραυματίστηκε το Σάββατο στη Ζάκυνθο, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο στην περιοχή Τσιλιβί.Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη. Τον υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάστασή του μετά την  επέμβαση και αύριο αναμένεται να έχουν καλύτερη εικόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός και οι επιβαίνοντες του ταχύπλοου είπαν ότι το δοκίμαζαν προκειμένου να αποφασίσουν αν θα το αγοράσουν. Ωστόσο βρήκαν σε βράχια, με αποτέλεσμα δύο από τους τρεις να κατέβουν να το ξεκολλήσουν και στη συνέχεια να χαθει ο έλεγχος.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια" υπεβλήθη σήμερα το πρωί ο ανήλικος που χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του τραυματισμού στο κεφάλι του.

Συνελήφθη και ο τρίτος επιβαίνων στο σκάφος που χτύπησε τον 7χρονο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ζακύνθου πρόκειται για 22χρονο που παρουσιάστηλε αυτοβούλως στη Λιμενική Αρχή και συνελήφθη. Το παιδί χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου και παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, με τα επόμενα εικοσιτετράωρα να θεωρούνται κρίσιμα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Αγωνία για τον επτάχρονο που το απόγευμα του Σαββάτου χτυπήθηκε σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητο σκάφος την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα σε παραλία της περιοχής του Τσιλιβί στη Ζάκυνθο. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί οι γιατροί αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες έκριναν πως λόγω των σοβαρών χτυπημάτων που είχε στο κεφάλι έπρεπε να μεταφερθεί εκτός νησιού και αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του.

Έτσι
το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στο νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος από τη Ζάκυνθο που χτυπήθηκε στο κεφάλι, την ώρα που έπαιζε στην παραλία, από ακυβέρνητο σκάφος. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και μετά με επιβατικό πλοίο στην Κυλλήνη και από εκεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ζακύνθου:

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου ότι στη θαλάσσια περιοχή «ΤΣΙΛΙΒΙ» Ζακύνθου είχε τραυματιστεί άτομο νεαρής ηλικίας από λέμβο.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι στο χώρο της παραλίας βρισκόταν ανήλικο αγόρι ηλικίας 7 ετών, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, το οποίο έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Το ανήλικο αγόρι είχε τραυματιστεί, σύμφωνα με μαρτυρίες λουόμενων εντός της θάλασσας και σε απόσταση είκοσι (20) περίπου μέτρων από την ακτή, από ακυβέρνητη λέμβο στην οποία δεν επέβαινε κανένα άτομο.

Όπως διαπιστώθηκε στη λέμβο αρχικά, πριν μείνει ακυβέρνητη, επέβαιναν τρία (03) άτομα ηλικίας 19, 30 και 22 ετών αντίστοιχα και κατά δήλωση τους την είχαν αγκυροβολήσει σε παρακείμενο όρμο, όπου κατά την εκκίνηση της, στη λέμβο επέβαινε μόνο ο 22χρονος, ο οποίος για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα η λέμβος να συνεχίσει να κινείται με μεγάλη ταχύτητα έχοντας κατεύθυνση τον χώρο της ξηράς.

Ο 7χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε μεταφέρθηκε με το Ε/Γ – Ο/Γ «ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ» Ν.Π. 12207 στο λιμένα Κυλλήνης και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Ο 22χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου όπου και συνελήφθη, ενώ επίσης από τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθησαν ο 19χρονος και ο 30χρονος.

Σε νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρεται το 7χρονο αγοράκι από τη Ζάκυνθο, που χτυπήθηκε πολύ σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα σε παραλία της περιοχής του Τσιλιβή. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ το αγόρι μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πλοίο της γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, το τραγικό περιστατικό έγινε περίπου στις 17:30, όταν το σκάφος που οδηγούσαν τρεις ημεδαποί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να παίρνει τροχιά προς τη στεριά, όταν αυτό έφθασε κοντά σε βραχώδη περιοχή της παραλίας.

Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και έσπρωξαν το σκάφος για να του αλλάξουν πορεία.

Οι δύο άντρες κατάφεραν να του αλλάξουν τροχιά αλλά αυτό κατευθύνθηκε προς την αμμουδιά, χωρίς ο τρίτος επιβαίνοντας να μπορεί να το ελέγξει. Τότε έπεσε και αυτός στο νερό και το σκάφος τότε εντελώς ακυβέρνητο κατευθύνθηκε στην αμμουδιά όπου χτύπησε πολύ σοβαρά το άτυχο 7χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και εκατοντάδων λουομένων.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση για την ζωή του μεταφέρθηκε, λίγο μετά τις 6 σήμερα το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου το 7χρονο ζακυνθινής καταγωγής παιδί, που μισή ώρα περίπου νωρίτερα είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι όταν ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος το χτύπησε 20 μέτρα από την αμμουδιά στο Λιμανάκι του Tσιλιβί στη Ζάκυνθο. Μάλιστα, οι γιατροί αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες έκριναν πως λόγω των σοβαρών χτυπημάτων που είχε στο κεφάλι έκριναν επιβεβλημένο να μεταφερθεί εκτός νησιού και αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του.

Όπως γράφει το imerazante.gr, όλα ξεκίνησαν μετά τις 5.30 σήμερα το απόγευμα οπότε και οι λουόμενοι στην παραλία Λιμανάκι στο Τσιλιβί Ζακύνθου είδαν στην κυριολεξία το Χάρο με τα μάτια τους.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες όσοι απολάμβαναν εκείνη τη στιγμή το απογευματινό μπάνιο τους είδαν ξαφνικά να κατευθύνεται από τη θάλασσα προς την αμμουδιά ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος και σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε γίνει το τραγικό συμβάν.

Ωστόσο, από τα στοιχεία που συνέλεξε το λιμεναρχείο Ζακύνθου που έφτασε αμέσως στο σημείο μετά από ενημέρωση που έγινε από λουόμενους, διαπιστώθηκε πως λίγο πριν στο σκάφος επέβαινα τρία άτομα, ζακυνθινής καταγωγής εκ των οποίων τα δυο έχουν συλληφθεί ενώ το τρίτο αναζητείται.

Όσον αφορά στα αίτια κάτω από τα οποία έγινε το γεγονός με επιφύλαξη μεταφέρουμε πως οι συλληφθέντες επικαλέστηκαν πως «το σκάφος είχε κολλήσει σε βράχια και οι δυο από εμάς κατεβήκαμε να το ξεκολλήσουμε. Ξαφνικά το είδαμε να αυξάνει ταχύτητα και από εκεί και πέρα έγινε ότι έγινε».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ταχύπλοο σκάφος δοκίμαζαν τρία άτομα προκειμένου να το αγοράσουν, αλλά προσάραξε σε βραχώδες σημείο.

Στην προσπάθειά τους να το ξεκολλήσουν δύο εξ αυτών είχαν κατέβει από το σκάφος και στο χειριστήριο παρέμεινε ο τρίτος.

Το ταχύπλοο ξεκόλλησε, όμως, κατά δήλωσή τους, η μηχανή κόλλησε, ο χειριστής έπεσε στη θάλασσα και το σκάφος κατευθύνθηκε ακυβέρνητο στην αμμουδιά, όπου χτύπησε το άτυχο αγοράκι.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου μεταφέρθηκε ένας 7χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος, την ώρα που έκανε μπάνιο. Όπως γράφει τοimerazante.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Λιμανάκι στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σκάφος έμοιαζε ακυβέρνητο και κατευθύνθηκε προς την αμμουδιά με αποτέλεσμα να τραυματίσει το παιδί.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο, παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις