Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοσίευμα σοκ! Ο 18χρονος δράστης του Μονάχου παγίδεψε τα θύματά του με ψεύτικη διαφήμιση στο Facebook που υποσχόταν δωρεάν φαγητό στα McDonald's!

Δημοσίευμα σοκ! Ο 18χρονος δράστης του Μ...

Την πληροφορία που ερευνούν οι Αρχές, δημοσιεύει σήμερα η διαδικτυακή Daily Mail

Πληροφορία-σοκ, που ερευνούν οι Αρχές, δημοσιεύει σήμερα στην ιστοσελίδα της η βρετανική Daily Mail, κάνοντας λόγο για ψεύτικη ιστοσελίδα στο Facebook που προσκαλούσε τους νέους να προσέλθουν σε ένα συγκεκριμένο fast food χθες το απόγευμα, στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου όπου σημειώθηκε η πολύνεκρη επίθεση, για μια ειδική προσφορά.

Οπως γράφει η εφημερίδα, η Αστυνομία ερευνά αν υπάρχει περίπτωση ο 18χρονος δράστης της χθεσινής επίθεσης να «παγίδεψε» κάποια από τα νεαρά θύματά του, τάζοντάς τους δωρεάν φαγητό στα McDonald's.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, χθες, γύρω στις 5:50 μμ (τοπική ώρα), ο ένοπλος δράστης της επίθεσης-σοκ βγήκε από τις τουαλέτες του fast food και άρχισε να σκοτώνει «παιδιά», ενώ συνέχισε να πυροβολεί αδιακρίτως και σε άλλους χώρους του εμπορικού κέντρου, όπως και στους γύρω δρόμους.

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι μεταξύ των θυμάτων και των τραυματιών υπάρχουν έφηβοι και παιδιά, καθώς και ότι ελέγχεται η πληροφορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις