Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλέξανδρος Βέλιος: Μου μένουν λιγότερες από 100 λειτουργικές ημέρες ζωής

Αλέξανδρος Βέλιος: Μου μένουν λιγότερες ...

«Θα κάνω ότι απαιτείται για να έχω έναν γαλήνιο, ανώδυνο και αξιοπρεπή θάνατο»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη, στην οποία μιλάει για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, έδωσε ο δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Βέλιος. «Με βάση τις προβλέψεις των γιατρών και την παθολογική κόπωση που έχει αρχίσει να με καταλαμβάνει, οι 100 μέρες λειτουργικής ζωής μοιάζουν αυτή τη στιγμή με όνειρο απατηλό» επεσήμανε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Espresso.

O κ Βέλιος αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση της υγείας του τονίζοντας: Δεν είναι καλή. Υπάρχει κόπωση. Δραστηριότητα με το σταγονόμετρο. Αλλά ακόμη γράφω, διαβάζω, λειτουργώ.

Στην ερώτηση αν κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ευθανασία, απάντησε: Ήμουν εξαρχής σαφής: Θα κάνω ότι απαιτείται για να έχω έναν γαλήνιο, ανώδυνο και αξιοπρεπή θάνατο. Σε αυτό εμμένω.

O κ. Βέλλιος συνέχισε εκφράζοντας τη λύπη του για τον τρόπο που βιώνει η οικογένειά του τη δική του ασθένεια

«Φοβάμαι ότι οι δικοί μου άνθρωποι πονούν περισσότερο από μένα για το επερχόμενο, τουλάχιστον όμως αισθάνονται υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν την ίδια, σχεδόν, ψυχραιμία με μένα».

Αναφέρθηκε και στον τρόπο ζωής του κατά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του:

Έζησα σε πυρετώδη δραστηριότητα τις 2-3 εβδομάδες πριν από την παρουσίαση του βιβλίου μου. Τώρα προσπαθώ να ανταποκρίνομαι στις βασικότερες υποχρεώσεις μου, αλλά σε συντομογραφία.

Οι μπαταρίες μου αδειάζουν. Με βάση τις προβλέψεις των γιατρών και την παθολογική κόπωση που έχει αρχίσει να με καταλαμβάνει, οι 100 μέρες λειτουργικής ζωής μοιάζουν αυτή τη στιγμή με όνειρο απατηλό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight