Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η κουκουναριά της Αρόης ξανά στο προσκήνιο - Τη Δευτέρα κρίνεται εκ νέου η τύχη της...

Η κουκουναριά της Αρόης ξανά στο προσκήν...

Στη συνεδρίαση της ποιότητας ζωής του Δήμου Πατρέων θα αποφασιστεί εάν θα κοπεί ή όχι

Αφού προκάλεσε έριδες επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής της Πάτρας, στο σήριαλ της κουκουναριάς στην ανηφόρα της Αρόης, προστίθενται και νέα επεισόδια. Για ακόμα μια φορά το κόψιμο ή όχι της κουκουναριάς, εισάγεται εκ νέου προς συζήτηση στην επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Πατρέων.

Η επιτροπή αρχιτεκτονικού ελέγχου το 2010 αλλά και το 2011 είχε ταχθεί κατά της κοπής του δέντρου ενώ την ίδια στάση είχε κρατήσει και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων του Νομού Αχαΐας προτείνοντας παράλληλα λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούν στους διερχόμενους  οδηγούς οι ανυψωμένες ρίζες.

Οι απόψεις για την τύχη του δέντρου ωστόσο ήταν αντικρουόμενες κατά το παρελθόν. Στα χέρια του πολιτικού προσωπικού υπήρχαν εισηγήσεις για την διατήρηση του δέντρου επειδή είναι υγιές αλλά και συνυφασμένο με την περιοχή αλλά και εισηγήσεις για την κοπή του λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί για τους διερχόμενους οδηγούς, ειδικά τους δικυκλιστές.

Τη Δευτέρα στις 10.30 συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής και μένει να δούμε ποια θα είναι εν τέλει η γνωμοδότηση της, στη Δημοτική Αρχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις