Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Α' ΔΟΥ ψάχνει κτίριο για μετακόμιση και δίνει 9.000 ευρώ το μήνα - Δείτε τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού

Πάτρα: Η Α' ΔΟΥ ψάχνει κτίριο για μετακό...

Ο χώρος πρέπει να είναι κατ'ελάχιστον 2257 τ.μ

Κτίριο για μετακόμιση αναζητά η Α' ΔΟΥ καθώς αυτό στο οποίο λειτουργεί σήμερα δεν καλύπτει εργαζόμενους και φορολογούμενους. Για τον σκοπό αυτό η υπηρεσία έχει προχωρήσει σε ανάρτηση στο διαδίκτυο σχετικά με τη διακήρυξη της δημοπρασίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου από τις 9.30 έως τις 10.00 το πρωί στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Πελοποννήσου στην οδό Γούναρη 11Α, στον πρώτο όροφο.

Οι όροι της διακήρυξης

Σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται στη διακήρυξη το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της Πάτρας σε μέρος που θα είναι εύκολα προσβάσιμο από τους Πατρινούς και θα παρέχει ευκολία στάθμευσης στα οχήματα.

Ο χώρος πρέπει να είναι κατ'ελάχιστον 2257 τ.μ ώστε να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες γραφειακούς και αρχειακούς χώρους. Το κτίριο θα πρέπει επίσης να είναι ενιαίο και αυτοτελές και να προσφέρει λειτουργικότητα από άποψη φωτισμού, θέρμανσης και κλιματισμού.

Το μίσθωμα

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι δωδεκαετής με μηνιαίο μίσθωμα 9.000 ευρώ. Την πρώτη τριετία το μίσθωμα θα παραμείνει σταθερό, ενώ από τον τέταρτο χρόνο η τιμή του θα μεταβάλλεται σύμφωνα με τον δείκτη τιμών του καταναλωτή κατά το προηγούμενο 12μηνο. Η δημοπρασία θα είναι ανοικτή για ιδιοκτήτες ολοκληρωμένων, ημιτελών αλλά και υπό έγερση κτιρίων με τα χρονικά όρια παράδοσης να τίθενται για τα ημιτελή στους 8 μήνες και για τα από έγερση στους 12.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις