Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρωτοφανές: ματαίωσαν την Έκθεση στο Κατάκολο, 24 ώρες πριν ξεκινήσει

Πρωτοφανές: ματαίωσαν την Έκθεση στο Κατ...

Οι Φορείς της Ηλείας άλλαξαν άποψη...!

Μια Έκθεση που προαναγγέλθηκε εδώ και καιρό, διαφημίστηκε και μάλιστα ως αναπτυξιακή πρωτοβουλία και κινητοποίησε δεκάδες επαγγελματίες από τη Δυτική Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, ματαιώθηκε μόλις 24 ώρες πριν αρχίσει να λειτουργεί, αφήνοντας στον αέρα όσους είχαν κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες .

Ουσιαστικά η απόφαση ματαίωσης ελήφθη από τους Φορείς της Ηλείας (Δήμο Πύργου, Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου)  οι οποίοι στο «παρά πέντε» πριν ανοίξει η Έκθεση, αναθεώρησαν την αρχική τους απόφαση να είναι καταναλωτική, δηλαδή να επιτρέπεται η πώληση προϊόντων. Και δεδομένου ότι το όλο εγχείρημα απευθυνόταν στους ξένους τουρίστες που φτάνουν στο Κατάκολο με τα κρουαζιερόπλοια, μόνον μια τέτοια Έκθεση είχε νόημα να στηθεί.

Μετά από αντιδράσεις που εκδήλωσαν έμποροι της περιοχής, ο Δήμος Πύργου και το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου, έκαναν πίσω, τινάζοντας την Έκθεση στο αέρα και εκθέτοντας όσους στήριξαν την προσπάθεια, όπως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα, τα Επιμελητήρια της περιοχής, αλλά προκαλώντας και οικονομική ζημιά στους επαγγελματίες που είχαν ήδη κάνει έξοδα για τη συμμετοχή τους.

Η απόφαση ματαίωσης της Έκθεσης άρχισε να γνωστοποιείται στους Εκθέτες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και ενώ αρκετοί βρίσκονταν καθ οδόν προς Κατάκολο.

Από την Αχαϊα, θα συμμετείχαν περισσότερες από 20 Επιχειρήσεις με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου (διαβάστε εδώ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά