Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάπιο όλο το σύστημα ύδρευσης κάτω από την κεντρική πλατεία της Πάτρας - Αναζητούνται ευθύνες σε εργολάβους και επιβλέποντες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σάπιο όλο το σύστημα ύδρευσης κάτω από τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η πλατεία Γεωργίου θυμίζει ...τυρί έμενταλ

"Τυρί έμενταλ" θυμίζει η πλατεία Γεωργίου εξαιτίας των αλεπάλληλων εκσκαφών στο πλακόστρωτό της. Από τα συνεργεία του Δήμου της Πάτρας, που καλούνται να αποκαταστήσουν προβλήματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Τα όσα αποκάλυψε στο thebest.gr ο υπεύθυνος του συνεργείου του δήμου Πατρέων για το 10χρόνων (ουσιαστικά καινούριο) δίκτυο ύδρευσης κάτω από την πλατεία, είναι απίστευτα!

Και το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουλίου τα συνεργεία του δήμου Πατρέων ήταν πάλι εκεί. Να σπάνε το πλακόστρωτο, να σκάβουν, να αναζητούν τις δαιδαλώδεις σωληνώσεις που έχουν περαστεί "όπως να 'ναι" σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων των εργαζομένων στον δήμο και να αντικαθιστούν τα -περιέργως σπασμένα πλαστικά-συνθετικά τμήματα σωληνώσεων του δικτύου ύδρευσης κάτω από την πλατεία.

Εργαζόμενοι του δήμου που έχουν αγανακτίσει με αυτά που βρίσκουν κάτω από το πλακόστρωτο, εξηγούν στο thebest.gr τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κακοτεχνίες που έχουν γίνει και τα -δεν εξηγείται αλλιώς- φθηνά ή σκάρτα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και μετά από λίγα χρόνια σπάνε σαν να ήταν από.. ζάχαρη!

Ήταν το 2006 και επί δημαρχίας Ανδρέα Καράβολα (2003-2006), στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2006, όταν έγινε ανάπλαση της πλατείας Γεωργίου.Το ασφαλτοστρωμένο δάπεδο πλακοστρώθηκε. Το δίκτυο αποχέτευσης - ύδρευσης προφανώς είχε περαστεί νωρίτερα.

Τοποθετήθηκαν πίδακες νερού, ενώ προβλέπονταν και θέσεις με φωτισμό led. Τίποτα απ όλα αυτά δε λειτουργεί σήμερα. Κατα καιρούς πολλά ευτράπελα συνέβαιναν με τους πίδακες, που.. πλημμύριζαν την πλατεία Γεωργίου, βουλώνοντας και πετώντας το νερό όπου να 'ναι. Αυτά, στις αρχές, τα πρώτα χρόνια της παράδοσης της πλατείας. Γιατι πολύ γρήγορα, βγήκαν εκτός λειτουργίας. Χάλασαν κι αυτά! Σειρά πήραν και τα δημοτικά ουρητήρια τα οποία είναι εκτός λειτουργίας από την περασμένη Τετάρτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις