Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Που θα "δένουν" τα υδροπλάνα; Ο προβλήτας της Άστιγγος, η μεταφορά των επιβατών και τα εκδοτήρια στο βόρειο λιμάνι

Πάτρα: Που θα "δένουν" τα υδρο...

Προσεχώς υδατοδρόμιο στην πόλη

Τα υδροπλάνα επιστρέφουν στην Πάτρα προσεχώς μετά την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου Πατρών και την υπογραφή της Απόφασης  Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Α.Ε.Π.Ο.) για το «Υδατοδρόμιο Πατρών». Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί, το υδατοδρόμιο της Πάτρας αναμένεται να κατασκευαστεί στο ύψος της οδού Άστιγγος όπου έχουν γίνει περιβαλλοντικές μελέτες.

Στην επέκταση του δρόμου αναμένεται να κατασκευαστεί ένας πλωτός προβλήτας όπου θα δένουν τα υδροπλάνα και θα αποβιβάζονται ή θα επιβιβάζονται οι επιβάτες.

Στα κτίρια που βρίσκονται κάτω από τις γραμμές του τρένου θα στηθούν τα εκδοτήρια εισιτηρίων, ενώ η μεταφορά των επιβατών από το βόρειο λιμάνι μέχρι το χώρο ελέγχου θα γίνεται με mini bus.

Το «Υδατοδρόμιο Πατρών» θα αποτελέσει, κατά πάσα πιθανότητα, το τρίτο Υδατοδρόμιο που θα αδειοδοτηθεί (μετά την Κέρκυρα και τους Παξούς) σηματοδοτώντας την αρχή της δημιουργίας ενός βιώσιμου δικτύου Υδατοδρομίων στη Δυτική Ελλάδα.

Η  Άδεια λειτουργίας του Υδατοδρομίου θα ανήκει στην ιδιοκτησία του «Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε» προσδίδοντάς του μια σημαντική υπεραξία που θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Επιστρέφουν τα υδροπλάνα - Εγκρίθηκε το «Υδατοδρόμιο Πατρών»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις