Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς θα έπρεπε να είναι ο άνθρωπος για να ...επιβιώνει από τα τροχαία - Θα εντυπωσιαστείτε ή θα τρομάξετε; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πώς θα έπρεπε να είναι ο άνθρωπος για να...

Το αποτέλεσμα εργασίας ενός χειρουργού, ενός ερευνητή τροχαίων και μιας γλύπτριας

Ενα αλλόκοτο γλυπτό, το οποίο αναπαριστά πως θα έπρεπε να είναι ο άνθρωπος για να μπορεί να επιζεί σε τροχαία, κατασκεύασαν Αυστραλοί ειδικοί.Ο «Γκράχαμ», είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός χειρουργού, ενός ειδικού ερευνητή τροχαίων ατυχημάτων και μιας γλύπτριας.

Οι τρεις τους δούλεψαν μαζί για να απαντήσουν στο ερώτημα «Πως θα έμοιαζε ο άνθρωπος αν στην εξελικτική του πορεία στο μέλλον έφτανε στο σημείο να είναι ανθεκτικός σε τροχαία ατυχήματα».

Ο Γκράχαμ δεν έχει λαιμό καθώς αν είχε θα κινδύνευε να τον σπάσει. Το πρόσωπό του είναι πολύ παχύ για να προστατεύεται η μύτη του και τα αφτιά του. Στα πλευρά του έχουν αναπτυχθεί... αερόσακοι και το δέρμα του είναι παχύ και σκληρό. Οσο για τα γόνατά του, έχουν την δυνατότητα να λυγίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι μόνο προς τα πίσω.

«Τα αυτοκίνητα εξελίχθηκαν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τους ανθρώπους και ο Γκράχαμ μας βοηθά να κατανοήσουμε γιατί πρέπει να βελτιώσουμε το οδικό σύστημά μας για να προστατεύουμε τους εαυτούς μας από τα δικά μας λάθη» δηλώνει ο επικεφαλής της Κρατικής Επιτροπής Τροχαίων Ατυχημάτων Τζο Καλαφιόρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις