Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θανάσης Λάλας: "Με την Άννα Δρούζα έχουμε χωρίσει 27 φορές και τα ξαναβρίσκουμε"

Θανάσης Λάλας: "Με την Άννα Δρούζα ...

"Η όποια δήλωση περί χωρισμού θα ήταν εκ μέρους μου γελοία"

Για τη σχέση του με την Άννα Δρούζα μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό Down Town ο Θανάσης Λάλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έδωσε σαφή απάντηση για να το αν είναι μαζί με την Αννα Δρούζα, ή εάν έχουν χωρίσει.

"Με την Άννα πηγαινοερχόμαστε συνεχώς. Θυμώνουμε, φεύγουμε, πάμε μια βόλτα, επιστρέφουμε και πάλι από την αρχή. Είμαστε το ανέκδοτο της παρέας μας. Και αιώνια να χωρίσω με την Άννα, και να μην τη συναντήσω ξανά, και άλλη γυναίκα να γνωρίσω κι εκείνη άλλον άντρα, η σχέση μα δεν θα αλλάξει ποτέ.

Είμαστε 12 χρόνια μαζί, ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Με την Άννα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε άλλωστε, είμαστε ενωμένοι ακραία. Αλλά ακόμη και αν είχα χωρίσει με την Άννα, δεν θα σας το έλεγα ποτέ. Και ξέρεις γιατί; Πρώτα πρώτα, δεν μου αρέσει οι ιδιωτικές υποθέσεις να γίνονται δημόσιες και να απασχολούμε με αυτόν τον βλακώδη τρόπο τον κόσμο που αγωνιά για άλλα πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα.

Μετά είναι και οι φίλοι μας. Οι φίλοι μας μάς έχουν δει είκοσι επτά φορές να χωρίζουμε και άλλες τόσες να τα ξαναβρίσκουμε, οπότε η όποια δήλωση περί χωρισμού θα ήταν εκ μέρους μου γελοία. Την ίδια στιγμή που μπορεί να έρθεις εδώ και να σου πω «χώρισα με την Άννα», μέχρι να δημοσιευτεί η συνέντευξη μπορεί να είμαι ξανά με την Άννα. Άσ’ τα, είμαστε από μόνοι μας άλλη διάσταση".

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight