Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δυο Βούλγαροι μέλη του κυκλώματος που τηλεφωνεί κι εκβιάζει για δήθεν τροχαία

Δυτική Ελλάδα:Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δυο Β...

Δυο συλλήψεις χθες στο Αγρίνιο

Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκαν δύο άτομα που φέρονται να ευθύνονται για τα τηλεφωνήματα με τα οποία επιχειρήθηκε να εξαπατηθούν εκατοντάδες –χωρίς υπερβολή- πολίτες της περιοχής του Αγρινίου.Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη των δύο ανδρών.

Πρόκειται για Βούλγαρους 48 και 42 ετών, που μένουν στο Αγρίνιο και που φέρεται να είχαν ρόλο εισπράκτορα στην όλη «κομπίνα», ήταν εκείνοι δηλαδή που έρχονταν μετά το επίμαχο τηλεφώνημα σε επαφή με τα θύματά τους για να τους πάρουν τα χρήματα.

Σε βάρος του 48χρονου και του 42χρονου σχηματίζεται δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, αλλά και παράβαση του τελωνιακού κώδικα , αφού στο σπίτι του ενός βρέθηκαν 800 γραμμάρια παράνομου χύμα καπνού.

Επί τριημέρο ανυποψίαστοι πολίτες δέχονταν αιφνιδιαστικά- ακόμη και μεταμεσονύχτιες- κλήσεις και στην άλλη γραμμή οι επιτήδειοι τους συστήνονταν ως αστυνομικοί (της… Τροχαίας κατά κύριο λόγο) που τους ενημέρωναν πως συγγενικό τους πρόσωπο προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο ωστόσο με ένα χρηματικό ποσό θα απέφευγε τις συνέπειες .

Σε άλλες περιπτώσεις ακούγονταν ένα μικρό (υποτίθεται) παιδί που έλεγε κλαίγοντας «μπαμπά τράκαρα».

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες του agrinionews.gr σε μία μόνο περίπτωση οι απατεώνες πέτυχαν το στόχο τους αποσπώντας 800 ευρώ από ηλικιωμένη στην Καμαρούλα ενώ πολλοί Αγρινιώτες μετέβησαν στην αστυνομία για κατάθεση.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, αφού δεν αποκλείεται να πρόκειται για σπείρα και φυσικά να εμπλέκονται στις απάτες πολλά  περισσότερα άτομα.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, τη στιγμή που η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυτική Ελλάδα:"Οργιάζουν" οι απατεώνες που τηλεφωνούν κι εκβιάζουν για δήθεν τροχαία-Τουλάχιστον 100 κλήσεις μέσα σε ένα απόγευμα στην αστυνομία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις