Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγικός θάνατος γνωστού δικηγόρου στην Πελοπόννησο- Το αυτοκίνητό του έπεσε στη θάλασσα

Τραγικός θάνατος γνωστού δικηγόρου στην ...

Τροχαίο στη διάρκεια διακοπών του στο Γύθειο

Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά  και πρώην διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Κώστας Πεταλάς, μετά από τροχαίο σε περιοχή της ανατολικής Μάνης.Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης οι κάτοικοι του χωριού Κότρωνα του Δήμου Ανατολικής Μάνης είδαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα από μεγάλο ύψος.

Όπως αναφέρει το githio-click.gr, το αυτοκίνητο κινούταν στην Ε.Ο. Σκουταρίου - Κότρωνα καιγια άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 78χρονος οδηγός  έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες του Λιμεναρχείου Γυθείου, της Π.Υ. Γυθείου και Αρεόπολης, του Α.Τ. Αρεόπολης και προσωπικό του Κ.Υ. Αρεόπολης.

Με πλωτά μέσα και τη βοήθεια των κατοίκων του Κότρωνα έφτασαν στη θαλάσσια περιοχή όπου είχε πέσει το αυτοκίνητοκαι αμέσως ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό και απεγκλωβισμό των επιβαινόντων του οχήματος. Μετά την έρευνα διαπιστώθηκε οτι μόνο ένας άνδρας επέβαινε στο όχημα, όπου ήταν και ο οδηγός του. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας είχε βρεί τραγικό θάνατο και ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Githio-click.gr πρόκειται για έναν 78χρονο άνδρα, δικηγόρο, ο οποίος είχε διατελέσει και διοικητής σε μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών.  Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αρεόπολης και στη συνέχεια θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Γυθείου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις