Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ενιαία έκπτωση 15% σε όλους τους επαγγελματικούς πελάτες χαμηλής και μέσης τάσης από τη ΔΕΗ

Πάτρα: Ενιαία έκπτωση 15% σε όλους τους ...

Τι αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος

Ενιαία έκπτωση 15% σε όλους τους επαγγελματικούς πελάτες χαμηλής και μέσης τάσης χορηγεί η ΔΕΗ, με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων στις νέες οικονομικές συνθήκες. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών:

"Όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματικοί πελάτες, θα λαμβάνουν υπό τη μορφή επιστροφής στον επόμενο λογαριασμό τους, το 15% της αξίας της χρέωσης προμήθειας του προηγούμενου λογαριασμού που έχει ήδη εξοφληθεί. Μόνη προϋπόθεση για τη χορήγηση της έκπτωσης αποτελεί η εμπρόθεσμη εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών και η τήρηση των διακανονισμών που τυχόν έχουν συναφθεί με το προηγούμενο πρόγραμμα ή θα συναφθούν με το ισχύον.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό είναι το τρέχον πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ. Προσφέρεται δηλαδή η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματικούς πελάτες της ΔΕΗ να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή, μέχρι και 31-7-2016. Χρήση της εν λόγω ρύθμισης μπορούν να κάνουν και εκείνοι οι πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους. Η καταβολή της 1ης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού.

Σύμφωνα δε με νεότερη ανακοίνωση της ΔΕΗ, δόθηκε παράταση του ανωτέρω προγράμματος έως τις 30-9-2016.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πελατών - επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά - της ΔΕΗ, για τη ρύθμιση των οφειλών σε 36 δόσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά