Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ξεκινά η έβδομη γιορτή παραμυθιών- Με διηγήσεις στις ρεματιές της Νερομάνας

Πάτρα: Ξεκινά η έβδομη γιορτή παραμυθιών...

Από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου

Αρχίζουν στην Κρήνη Σάββατο 23 Ιούλιου στις 7 το απόγευμα «τα παραμύθια της Νερομάνας» και θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιουλίου. Είναι η έβδομη γιορτή παραμυθιών της Πάτρας, με διηγήσεις στις ρεματιές της Νερομάνας, ξωκλήσια, γραφικά μονοπάτια, σε γειτονιές και πλατείες στα περίχωρα της πόλης.

Θυμόμαστε οι μεγάλοι, αναπολούμε και αναβιώνουμε την ατμόσφαιρα που έχουμε ζήσει μέσα από τις αφηγήσεις και τα παραμύθια των παππούδων μας. Ξετυλίγουμε ένα κουβάρι παραμύθια με κέφι, χρώματα, μαγεία, αγάπη, χαρά, φαντασία και όνειρα.

Σε φυσικό παραμυθένιο σκηνικό, γνωρίζουμε στα παιδιά μας, την λαϊκή μας παράδοση μέσα από την διαχρονικότητα των παραδοσιακών παραμυθιών της Ελλάδας και του κόσμου.

Θα συμμετέχουν οι αφηγητές  Δενδρινού Άννα, Θεοδωροπούλου Κονδυλία, Καρκάνη Γεωργία και οι «μυθοπεριπατητές», οι μουσικοί Φορλίδας Νίκος, Ανδρεαδάκης Κυριάκος, Γρηγορόπουλος Βασίλης, Πολίτης Βασίλης και η θεατρολόγος Ισμήνη Σακελλαροπούλου.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει το Πολύεδρο. Στην οργανωτική ομάδα συμμετέχουν οι Όλγα Νικολοπούλου, Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα και Δήμητρα Τσουραμάνη.

Τα έργα που θα δημιουργήσουν τα παιδιά στα εργαστήρια και στις εκπαιδευτικές δράσεις θα παρουσιαστούν σε έκθεση μαζί με τα έργα που έφτιαξαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «δράσεις στο κήπο του Πολυέδρου»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture