Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: "Επαγγελματίες, δεν χρειάζεται να έχετε εξοφλήσει τον ΟΑΕΕ για να γράψετε το παιδί σας σε παιδικό σταθμό" - ΒΙΝΤΕΟ

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: "Επαγγελ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε μέλος του ΔΣ

Ένα πρόσφατο περιστατικό το οποίο αφορούσε και μέλος του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου της Πάτρας είχε ως αποτέλεσμα να αναζητηθούν τα ακριβή δικαιολογητικά που απαιτούνται ώστε κάποιος επαγγελματίας που έχει ασφάλιση ΟΑΕΕ να έχει δικαίωμα να εγγράψει το παιδί του σε δημοτικούς παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Η ενημέρωση του Ε.Ε.Σ. της Πάτρας για το θέμα προέκυψε μετά την απαίτηση από υπάλληλο του ΟΑΕΕ για εξόφληση των υποχρεώσεων επαγγελματία απέναντι στο οργανισμό ασφάλισης, που ήθελε να πληρεί τα κριτήρια για να εγγράψει το παιδί του σε παιδικό σταθμό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ε.Ε.Σ. της Πάτρας Μάκης Μακρής εξηγεί στο thebest τι απαιτείται για να κάνει ένας επαγγελματίας αίτηση για εγγραφή σε δημοτικό παιδικό-βρεφονηπιακό σταθμό.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ότι μετά από συνεργασία της διοίκησης του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για την εγγραφή των παιδιών στα νηπιαγωγεία και δημοτικά της πόλης μας, αρκεί μόνο το έγγραφο ασφάλισης στον ΟΑΕΕ και όχι η εξόφλησή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις