Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα:Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του να μετάσχουν στην πρωτοβουλία για την κάρτα "ΜΑΖΙ"

Πάτρα:Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τα μέλη...

Προσφορές από Φορείς της Πάτρας και της Ναυπακτίας

Στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας επισημαίνει προς τα μέλη του: Με πρωτοβουλία Φορέων της Πάτρας και της Ναυπακτίας, γίνεται μία προσπάθεια να ενισχυθεί  η επισκεψιμότητα της περιοχής,  υποστηρίζοντας την προσφορά της ΓΕΦΥΡΑΣ, με την οποία δίνεται η δυνατότητα διέλευσης με επιστροφή για ΙΧ επιβατικά οχήματα στην τιμή των 13,60 ευρώ μέσα σε 10 ώρες, με την κάρτα «ΜΑΖΙ». Η προσφορά θα ισχύει για κάθε Σαββατοκύριακο από 18/6/2016 έως 10/9/2016.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να στηρίξουν και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία, θα πρέπει να μας ενημερώσουν άμεσα για τις προσφορές και τα κίνητρα  που προτίθενται να δώσουν στους καταναλωτές με την επίδειξη της κάρτας «ΜΑΖΙ» ή του εισητηρίου.

Για παράδειγμα:

1)      Για αγορές άνω των 100 ευρώ μπορεί να αφαιρείται το κόστος διέλευσης της γέφυρας (13,60 ευρώ)

2)      Να εξασφαλίζουν άλλου είδους προσφορές  και ειδικές τιμές στους πελάτες τους

Για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα εξασφαλιστεί η ανάλογη προβολή μέσω υποστηρικτικού και προωθητικού υλικού της ανωτέρω καμπάνιας (διανομή φυλλαδίων, προώθηση μέσω social media, παραγωγή application ενημέρωσης και κατεύθυνσης κοινού κ.ά), χωρίς άλλη δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε mail στο [email protected] με την ένδειξη « Για την πρωτοβουλία το Καλοκαίρι μας θέλει Μαζί»  με τα στοιχεία της εταιρείας σας και τον τρόπο που επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα για να συμπεριληφθείτε στο πληροφοριακό και προωθητικό υλικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά