Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ «ΑΝΟΙΓΕΙ» 1/8 ΤΟ 35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΟΚΠΕ

ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ «ΑΝΟΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ερχεται με τραγούδια-φιλιά

Με το μουσικό θέαμα «Ολοι ένα – Φίλα με» που ντεμπουτάρησε στο Ιδρυμα Μ. Κακογιάννης στην πρωτεύουσα τη χειμερινή σαιζόν και σήμερα περιοδεύει ανά την Ελλάδα με βλέψεις και για το εξωτερικό, θα ξεκινήσει το θερινό πρόγραμμα του 35ου Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων με υπεύθυνο τον Ανδρέα Ανδριόπουλο. Ο ... ασυγκράτητος σκηνικά Σταμάτης Κραουνάκης, συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός και πραγματικά μοναδικός performer υπόσχεται τρεις γενιές τραγούδια με έμπνευση τον έρωτα, πλαισιωμένος από πέντε νέους καλλιτέχνες της γνωστής ομάδας «Σπείρα-Σπείρα» και τριμελή μπάντα.

Πάνε πια 18 χρόνια αφότου ο Σταμάτης Κραουνάκης δημιούργησε τους «Σπείρα-Σπείρα» λανσάροντας ένα είδος δικής του μουσιοθεατρικής παράστασης με σκετς και τραγούδια. Φέτος παρουσιάζει ένα ομαδικό «νούμερο» με «Αρχηγό τον  έρωτα» όπως ο ίδιος αναφέρει.
«Ότι και να γίνει, όσο και μοντέρνοι να μας νοιάζει να γίνουμε, αυτό που μας ενώνει με τη ρίζα ενός κινήματος, είναι αυτό που χωρίς να το επιδιώξουμε…κρυφά και ταπεινά μας ένωσε με τα όνειρα των διπλανών μας...» υπογραμμίζει.


«Τρεις γενιές τραγούδια. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων.Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, Ας πούμε σώζω στο σκληρό δίσκο εκείνα που θα παιρνα μαζί μου» εξηγεί.  Ο ίδιος θα παίξει πιάνο και θα τραγουδήσει. Μαζί του στο «ταξίδι» οι Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης, Χάρης Φλέουρας


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View