Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εννέα απίθανες δουλειές που ίσως έχουν πέραση στο μέλλον

Εννέα απίθανες δουλειές που ίσως έχουν π...

Η ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία αλλάζει τα πάντα

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει τόσο γρήγορα που μόνο όσοι δεν προσπαθούν να τον κατανοήσουν έχουν ελπίδα να τον αντέξουν. Διαδεδομένες δουλειές σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι καθώς κάποιες ειδικότητες εξαφανίζονται, άλλες έρχονται να πάρουν τη θέση τους. Ιδού μερικές απ’ αυτές:

Αντικαταστάτης περιπάτου: Κάποιες φορές δεν κάνετε τη γυμναστική που πρέπει, είτε επειδή δεν έχετε χρόνο, είτε επειδή βαριέστε. Αυτός ο εργαζόμενος θα φορά τη δική σας φορετή συσκευή και θα κάνει τα 10.000 steps που απαιτούνται για να είστε πάντα σε φόρμα.

Οδηγός αυτοκινούμενου οχήματος δίχως οδηγό: Κάποια στιγμή, θα χάσουμε το δικαίωμά μας να οδηγούμε αυτοκίνητα, όπως ακριβώς επιθυμεί η Silicon Valley. Έτσι, οι δρόμοι θα γεμίσουν με οχήματα που θα οδηγούνται από τεχνητή νοημοσύνη τόσο χαζή όσο κι εμείς. Καλό είναι να έχουμε κάποιον που θα φροντίζει να γλιτώνουμε το ατύχημα.

Εντοπιστής πραγματικών φίλων: Έχω πολλούς «φίλους» που ούτε καν γνωρίζω. Μου εύχονται μηχανικά «χρόνια πολλά», όπως ένα ασανσέρ που μιλάει μου λέει «καλημέρα». Κάπου εκεί, πρέπει να βρίσκονται κάποιοι πραγματικοί φίλοι που σημαίνουν κάτι για μένα. Αυτός ο ειδικός θα με βοηθήσει να τους βρω.

Εξολοθρευτής emoji: Υπάρχουν πάρα πολλά απ’ αυτά. Κάποια πρέπει να πεθάνουν.

Γηριατρικός πλοηγός: Οι εγωιστές δισεκατομμυριούχοι εργάζονται σκληρά για να ζουν για πάντα. Θα είναι μαζί μας για 10, 20, ή ακόμα και 40 χρόνια περισσότερο από άλλες γενιές. Όταν πάνε στα 120, θα χρειαστούν κάποιον να τους λέει πόσα σπίτια κατέχουν.

Υπεύθυνος ευθανασίας κυβερνο-κατοικιδίων: Τι θα κάνετε με ένα σάιμποργκ σκύλο 60 ετών που δεν λέει να σταματήσει να γαυγίζει; Κάποιος θα χρειαστεί να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, με διακριτικότητα και ευγένεια.

Τεχνικός επανεκκίνησης εγκεφάλου: Σύντομα θα υπάρχουν φάρμακα που θα μας κάνουν εξυπνότερους, ταχύτερους, και πιο διασκεδαστικούς στα πάρτι. Με κάποιο τρόπο, θα πρέπει να ενώνουμε όλα τα …κομμάτια του κεφαλιού μας σε ένα, κι αυτός ο ειδικός θα μας βοηθάει να το κάνουμε.

Γεωργός σκόνης: Οι ειδικοί λένε ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου έχει ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια μας μόνο κατά 30%. Όταν όλος ο κόσμος καλυφθεί από σκόνη, θα συνεχίσουμε να έχουμε ανάγκη από καλλιεργητές ζαρζαβατικών.

Διευθυντής κηδειών στον πλανήτη Άρη: Ο Έλον Μασκ θέλει να πεθάνει εκεί. Ιδού μια μεγάλη ευκαιρία για τους εργολάβους κηδειών.

(Πηγή: Fortunegreece.com)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight