Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οικονομική στήριξη από το Δήμο Καλαβρύτων στην πρωταθλήτρια Σοφία Ρήγα από την Κέρτεζη, ενόψει των Ολυμπιακών

Οικονομική στήριξη από το Δήμο Καλαβρύτω...

Η Σοφία Ρήγα θα τρέξει στον Μαραθώνιο

Στα 42.196 μέτρα του αγώνα της αθλήτριας Σοφίας Ρήγα θα ακολουθούν τα Καλάβρυτα αφού ο Δήμος των Καλαβρύτων, μέσω του οποίου θα εκπροσωπηθεί η γενέτειρα της αθλήτριας, στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, τον Αύγουστο, προσέφερε οικονομική στήριξη προς την πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμο. Όπως αναφέρει το kalavrytanet.com, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς όπως είχε υποσχεθεί, βρήκε τρόπο να στηρίξει την δύσκολη και πολυδάπανη προσπάθεια της συμπατριώτισσας μαραθωνοδρόμου, Σοφίας Ρήγα.

Η Σοφία Ρήγα όπως αναφέρει ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος στο kalavrytanet.com, κατάγεται από την Κέρτεζη Καλαβρύτων και θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο της Βραζιλίας (ξεκινούν 5 Αυγούστου 2016). Οι Έλληνες αθλητές, στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης από πλευράς χορηγιών, με αποτέλεσμα να καθίσταται αμφίβολη, ακόμα και η συμμετοχή τους, ειδικά  σε μακρινούς αγώνες.

Το πρόβλημά τους βέβαια είναι πιο μόνιμο και αυτό αφορά τις καθημερινές, εξαντλητικές προπονήσεις που απαιτούνται ανεξαρτήτως του αθλήματος που υπηρετούν. Ένας λόγος παραπάνω αν αυτό είναι ο μαραθώνιος. Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων ομόφωνα ενέκρινε την εισήγηση του Γ. Λαζουρά και προσέφερε αυτό που μπορούσε στην Καλαβρυτινή αθλήτρια. Ενέργεια που στηρίζει τον αθλητισμό και βοηθάει στην καλύτερη προετοιμασία της και την μεγαλύτερη δυνατή διάκρισή της στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, προβάλλοντας την Ελλάδα και το Δήμο Καλαβρύτων σ’ όλη την υφήλιο.

Πηγή - kalavrytanet.com

Διαβάστε ακόμα:

Η Πατρινή Σοφία Ρήγα στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας- Στηρίξτε την προετοιμασία της- ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports