Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ο Βασίλης στον δρόμο χωρίς επιστροφή

Ηλεία: Ο Βασίλης στον δρόμο χωρίς επιστροφή

Έφυγε στα 34 του

Ο Βασίλης έφυγε την Δευτέρα το πρωΐ από το σπίτι του στην Γλύφα προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο δρόμος του σκοτεινός και γεμάτος ψευδαισθήσεις. Βρέθηκε στη Γαστούνη, σε κάποιο παλιό κτίριο. Είχε εξασφαλίσει για πολλοστή φορά τη δόση του, μόνο που αυτή έμελε να είναι και η τελευταία.

«Έμπλεξε το παιδάκι… Δεν είχε και τη μάνα του να το προσέχει. Ο πατέρας όλη μέρα λείπει. Φεύγει ο άνθρωπος το πρωί , πάει στο κοπάδι του και γυρνάει το βράδυ. Η οικογένεια από τις πιο ήσυχες του χωριού. Ποτέ δεν έχουν δώσει αφορμή για κάτι», μας λέει γείτονας της τραγικής οικογένειας που σήμερα αποχαιρετά τον ένα της γιό.

Ο πατέρας κτηνοτρόφος, ο ένας  γιός ο Νίκος, (31ετών) τον βοηθά και ο άλλος ο Αντώνης (36 ετών) εργάζεται σε κατάστημα στο Βαρθολομιό όπου διαμένει με την γιαγιά του. Οι γονείς των παιδιών χωρισμένοι εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Τραγική φιγούρα ο πατέρας. Οι άλλοι δύο γιοί στο πλευρό του προσπαθούν να τον παρηγορήσουν. Βαρύς ο πόνος για όλους και για το χωριό που αγαπούσε τον Βασίλη.

Ο Βασίλης Γ. βρέθηκε προχθές το απόγευμα, τυχαία από ζευγάρι, νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στο κέντρο της Γαστούνης. Δίπλα του βρέθηκαν οι σύριγγες, με την μοιραία δόση...

Ο άτυχος 34χρονος είχε πέσει στο δάπεδο με το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να προκληθεί τραύμα στο κεφάλι και να γεμίσει αίματα το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.  Στο σημείο έφτασαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν  την εγκληματική ενέργεια.

 

Ο 34χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την Δευτέρα το πρωί, οπότε και έφυγε από το σπίτι του.


πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις