Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός με ένα πιστόλι δίπλα του ο Κυριάκος Μαμιδάκης της Jetoil-Εξετάζεται η αυτοκτονία-Είχε καταθέσει αίτημα πτώχευσης

Νεκρός με ένα πιστόλι δίπλα του ο Κυριάκ...

Τον βρήκαν μέσα στο σπίτι του

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσο και με ένα πιστόλι δίπλα του, βρέθηκε σήμερα στις 2 το μεσημέρι ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδρυτής και πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας MAMIDOIL JETOIL Κυριάκος Μαμιδάκης, 84 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επειδή δίπλα στη σορό του βρέθηκε όπλο,εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Στις 9 Ιουνίου η εταιρεία Jet Oil κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου.Η αίτηση θα εκδικαστεί τον Νοέμβριο, αλλά ήδη η εταιρεία εξασφάλισε μέσω ασφαλιστικών μέτρων την προστασία από τους πιστωτές.

Τον Κυριάκο Μαμιδάκη βρήκε νεκρό ο γαμπρός του, ο οποίος δεν τον έβρισκε στο τηλέφωνο, ανησύχησε και αποφάσισε να πάει να τον δει στο σπίτι του. Η Mamidoil-Jetoil της οικογένειας Μαμιδάκη, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας με αποτέλεσμα να χάσει πολλά από τα πρατήριά της, τα οποία δεν μπορούσε να τροφοδοτήσει με καύσιμα, λόγω της αδυναμίας αποπληρωμής των προμηθευτών τγης.

Μάλιστα, η εταιρεία, από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες πετρελαιοειδών, έχασε το τελευταίο διάστημα πολλά από τα πρατήριά της σε Πελοπόννησο και Αττική, ενώ περιορίστηκε σημαντικά η παρουσία της στην Κρήτη.


Ο Κυριάκος Μαμιδάκης γεννήθηκε στο χωριό Ανώσκελη της επαρχίας Κισσάμου του νομού Χανίων Κρήτης το 1932, από τους Αλέξανδρο και Ειρήνη Μαμιδάκη.

Τελείωσε την Εμπορική Σχολή το 1951 και παρακολούθησε δι’ αλληλογραφίας και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του Κολεγιακού School of Career του LSE. Ξεκίνησε να εργάζεται το 1952 δίπλα στον θείο του Γ. Ι. Μαμιδάκη στην Εμπορία Πετρελαιοειδών.

Το Νοέμβριο του 1968 μαζί με τα αδέρφια του Γιώργο και Νίκο προχώρησαν σε δικές τους δραστηριότητες ιδρύοντας τη JETOIL.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις