Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι συνήθεις ύποπτοι ρημάζουν τον χαλκό από τον ηλεκτροφωτισμό των δρόμων - Μεγάλες ζημιές κι επικίνδυνες καταστάσεις στους δρόμους από Ρίο εως Κ. Αχαΐα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι συνήθεις ύποπτοι ρημάζουν τον ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ανθρώπινο χέρι ευθύνεται για το 75% των βλαβών

Είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Πίσω από αυτούς όμως βρίσκονται και κάποιοι άλλοι οι οποίοι σπάνια εντοπίζονται και ακόμη πιο δύσκολα συλλαμβάνονται. Οταν αποδέχονται δηλαδή τον χαλκό από την επιδρομή των "ούνων" στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού ακόμη και κεντρικών δρόμων και εθνικών οδικών αρτηριών της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής. Ρημάζουν τον χαλκό και εκτός από τις μεγάλες οικονομικές ζημιές που τρέχει να καλύψει κάθε χρόνο η περιφέρεια, προκαλούνται και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις στους δρόμους οι οποίοι ειδικά τις νυχτερινές ώρες βυθίζονται στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με εργολάβο ο οποίος έχει αναλάβει το έργο της αποκατάστασης των βλαβών, οι ζημιές είναι πολλές τόσο στο κέντρο της Πάτρας όσο και εκτός αυτής και δεν είναι αποτέλεσμα φυσιολογικής φθοράς από τον χρόνο. Από το Ρίο εως ακόμη και την Κ. Αχαΐα οι γνωστοί άγνωστοι κυνηγοί χαλκού ξηλώνουν αδιακρίτως ότι τους κάνει, για να το μοσχοπωλήσουν στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις