Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σκλαβενίτης: "Υπό αυτές τις προϋποθέσεις η εταιρεία θα μπορούσε να συμμετάσχει στη διάσωση της Μαρινόπουλος"

Σκλαβενίτης: "Υπό αυτές τις προϋποθ...

Η επιστολή της Ι. & Σ. Σκλαβενίτης που αναγνώσθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο

Τις πιθανότητες συμμετοχής της στις διαδικασίες εξυγίανσης του άρθρου 99 της εταιρείας Μαρινόπουλος διερευνά η εταιρεία Ι. & Σ. Σκλαβενίτης.Συγκεκριμένα, σε κείμενο που αναγνώστηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της αίτησης της Μαρινόπουλος ΑΕ για το άρθρο 99, αναφέρεται:

«Κύριοι,

Μετά τις πρόσφατες καταιγιστικές εξελίξεις, η I. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ, μεσυναίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική οικονομία και αγορά, διερευνά τις πιθανότητες συμμετοχής της στις ανοιχθείσες από τον Όμιλο της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ διαδικασίες εξυγίανσης του άρθρου 99, σε συνεργασία πάντοτε με τους Πιστωτές και τις Δανείστριες Τράπεζες.

Είναι προφανές ότι η τελική συμμετοχή της Ι&Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ εξαρτάται από πλήθος προϋποθέσεων,στις οποίες οπωσδήποτε συμπεριλαμβάνεται η διαμόρφωση αποδεκτής συμφωνίας με τον Όμιλο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και τις Τράπεζες.

Κρίσιμες επίσης προϋποθέσεις είναι η διενέργεια ικανοποιητικού due diligence (Οικονομικού, Φορολογικού και Νομικού), η έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και οι τυχόν εξ αυτής απορρέουσες ρυθμίσεις, η διατήρηση των υφιστάμενων λειτουργιών και δικτύου καταστημάτων του Ομίλου, αλλά και εν τέλει από λοιπές συνθήκες που είτε θα διαπιστωθούν είτε θα διαμορφωθούν κατά τη χρονική διάρκεια της διαδικασίας εξυγίανσης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά